Casper Ruud vant i Houston

Ruud-seier - til andre runde i ATP-turnering

Casper Ruud vant 7-6 (9-7), 6-4 over bolivianske Hugo Dellien på grusen i 1. runde i ATP-turneringen i Houston.

SEIER: Casper Ruud vant i Houston. Foto: AP Photo/Lynne Sladky
SEIER: Casper Ruud vant i Houston. Foto: AP Photo/Lynne Sladky Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nordmannen, som var i ekstase over å spille på grus igjen, slo Dellien etter at første sett gikk til tiebreak. Det endte 9-7 i nordmannens favør. I andre sett ble det 6-4 mot bolivianeren.

Dellien er rangert på 76.-plass i verden, mens Ruud er nummer 95.

Da spillerne sist møttes under kvartfinalen i ATP-turneringen i Brasil i mars, ble Dellien feid av banen. Ruud vant da begge settene 6-1 og avgjorde kampen på kun 55 minutter.

I 2. runde, trolig ikke før onsdag, skal Casper Ruud ut mot den amerikanske servekanonen Reilly Opelka. Opelka er 21 år gammel og er hele 2,11 meter høy. Han hadde walkover i 1. runde og er seedet som nummer fire i turneringen. På siste ATP-ranking er han nummer 56.

Casper Ruud ble regelrett servet av banen sist gang de møttes i avgjørende kvalifiseringsrunde i Australian Open for to år siden.

Hva som skjer etter Houston er ennå ikke helt avklart for Ruuds del, ifølge kalenderen hans nettsider. Der står det at han skal spille kvalifisering til i masterturneringen i Monte Carlo fra 13. april.

Etter det står grusturneringene i Barcelona og Madrid på programmet, men ingen av de tre siste turneringene er endelig bekreftet.

Et av årets høydepunkter for nordmannen er Roland Garros-turneringen i Paris. Den starter 26. mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer