Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruud sier opp som tennis-sjef

Etter bare ett år i jobben.

Christian Ruud sier opp som sportssjef i Norges Tennisforbund etter bare ett år i jobben.

Ruud har hatt en halvtidsstilling som sportssjef og landslagstrener, ved siden av at han har jobbet med aksjer og investering.

For et par måneder siden informerte han generalsekretær Arne Sartz-Knudsen om at han ville slutte.

- Det er flere grunner, også personlige, men det vil jeg ikke gå inn på. Først og fremst er det vanskelig å kombinere to jobber. Jeg har lyst til å gå på skole og gjøre litt andre ting. Jeg er åpen for alt. Akkurat tennis trenger jeg en liten pause fra, sier Ruud til VG.

- Det er vanskelig å være på halvtid. Forbundet trenger en i heltid, og jeg er ikke moden for det i dagens situasjon. Så får vi se om det går an å komme tilbake til tennisen etter hvert, sier den tidligere proffspilleren.

(NTB)

VIL GJØRE ANDRE TING: Norges tidligere tennisess Christian Ruud sier opp som sportssjef i tennisforbundet. Foto: PETER KRUGER/SCANPIX
VIL GJØRE ANDRE TING: Norges tidligere tennisess Christian Ruud sier opp som sportssjef i tennisforbundet. Foto: PETER KRUGER/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media