Ruud sjanseløs i Sverige

Casper Ruud tapte i strake sett 4-6, 2-6 for bosniske Damir Dzumhur i første runde av Swedish Open, og er dermed ute av turneringen i Båstad.

TENNISSPILLER: Casper Ruud ble slått ut i første runde. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
TENNISSPILLER: Casper Ruud ble slått ut i første runde. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ruud kom seg aldri noe særlig inn i kampen mot Dzumhur, ranket som nummer 95 i verden, og tapte i strake sett. 27-åringen var ranket så høyt som nummer 23 i juli 2018 og har tidligere tatt seg til tredje runde i både Australian Open, Roland-Garros og US Open.

Ruud var sjuende seedet i ATP250-turneringen på den svenske vestkysten, men klarte likevel ikke å ta seg forbi det første hinderet i Dzumhur.

- Han spilte bra, jeg spilte ikke så bra. Det er heldigvis nye muligheter om et par uker, så jeg kan ikke deppe altfor mye, sa Ruud til arrangøren etter kampen.

Slet i starten

Ruud slet stort i det første settet. Først holdt han på å rote vekk sitt andre servegame og lå under 0-30, men satte deretter inn fire poeng på rad og gikk opp til 2-1. På 3-3 og egen serve holdt Ruud på å bli brutt av Dzumhur, men nordmannen satte to poeng på rad og berget eget servegame.

Og Dzumhur fortsatte i det samme sporet i det andre settet. Han vant fire strake poeng i Ruuds første servegame og brøt nordmannen umiddelbart til 1-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer