GIKK VIDERE: Casper Ruud deltar denne uken i sin tredje seniorturnering for året i F5 Futures-turneringen, men endte med å møte sine gode kompis Joachim Bjerke i første runde.
Mandatory Credit: Photo by Hasenkopf/NTB Scanpix
GIKK VIDERE: Casper Ruud deltar denne uken i sin tredje seniorturnering for året i F5 Futures-turneringen, men endte med å møte sine gode kompis Joachim Bjerke i første runde. Mandatory Credit: Photo by Hasenkopf/NTB ScanpixVis mer

Ruud slo ut sin gode kompis i svensk turnering

- Vi er gode venner og har ikke lyst å spille mot hverandre.

Casper Ruud deltar denne uken i sin tredje seniorturnering for året i F5 Futures-turneringen, men endte med å møte sine gode kompis Joachim Bjerke i første runde.

16-åringen har prioritert å spille juniorturneringer denne sesongen. Da han først valgte å reise til Sverige for å spille med seniorene, møtte Ruud doublemakker Bjerke. Duoen spiller sammen mot belgiske Clement Geens og Omar Salman tirsdag.

- Det er ikke det man drømmer om når man reiser på turneringer i utlandet. Vi er gode venner og har ikke lyst å spille mot hverandre, men må glemme det når vi er på banen, sier Ruud til NTB.

Norgesmesteren vant kampen mot Bjerke over to sett med 7-5 og 6-3. Onsdag spiller Ruud mot David Rice. Briten er rangert som nummer 532 i verden. Nordmannen har på sin side nettopp begynte å sanke rankingpoeng som senior.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram