Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruud tapte i Australia

Grand Slam-eventyret er dermed over for denne gang.

TAPTE: Casper Ruud lykkes ikke ta de harde servene til Reilly Opelka.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TAPTE: Casper Ruud lykkes ikke ta de harde servene til Reilly Opelka. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Casper Ruud tapte mot amerikanske Reilly Opelka og mister dermed muligheten til å få i hovedrunden av Australian Open.

19-åringen kom raskt bakpå i kampen mot 211 centimeter høye Opelka, men kjempet godt i første sett.

Kampen gikk i Melbourne. Ruud tapte første sett 7-6 gjennom tie break, mens amerikanske Opelka fikk det langt enklere i andre sett. Da brøt det hardtslående 19-åringen norske Ruud allerede i andre game, og vant til slutt settet 6-3.

- Det er selvfølgelig bittert å tape min første kvalifiseringsfinale i en Grand Slam, det var jo min første Grand Slam-turnering i tillegg. Jeg visste ikke hva jeg hadde i vente, men jeg prøvde å spille mitt spill i alle kampene, sier Ruud til NTB.

Tennisspilleren Casper Ruud (18) hadde allerede vunnet to strake kvalifiseringskamper og var én unna å komme inn blant stjernene i Grand Slam-turneringen Australian Open.

Hadde Ruud vunnet nattas kvalifiseringskamp og dermed kvalifiserert seg til 1. runde, hadde han innkassert 319 000 kroner i premiepenger.

Det neste forsøket på å nå en Grand Slam blir franske Roland Garros:

- Jeg håper jo det, det er bare Grand Slam-turneringer fire ganger i året. Neste forsøk blir i Paris til våren, sier Ruud.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling