Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Casper Ruud avanserer i Challenger-turnering

Ruud til kvartfinale i Portugal

Casper Ruud avanserte torsdag til kvartfinalen i Challenger-turneringen i portugisiske Braga etter å ha slått Dennis Novak 6-4, 6-2.

FUNNET FORMEN: Casper Ruud spiller sin beste tennis for sesongen og er videre til kvartfinale i Portugal. Foto: AP Photo/Vincent Thian/NTB Scanpix
FUNNET FORMEN: Casper Ruud spiller sin beste tennis for sesongen og er videre til kvartfinale i Portugal. Foto: AP Photo/Vincent Thian/NTB Scanpix Vis mer

Novak, ranket som nummer 193 i verden før turneringen, måtte se seg slått av unggutten fra Snarøya som dermed fortsetter den gode formen på tennisbanen.

- Jeg synes det var bra. Han hadde noen games der han surret litt med servene, men Casper var den mest stabile spilleren, og gjorde færre feil, sier pappa og trener Christian Ruud til VG.

Nå venter enten spanske Pedro Martinez eller tyske Yannick Hanfmann for Ruud i kvartfinalen. 19-åringen er i kjempeform og spilte seg helt til finalen i Challenger-turneringen i Italia nylig. Der ble det tap mot hjemmehåpet Gianluigi Quinzi.

Deretter kom Ruud seg til 2. runde i en ATP-turnering i München, men der sa det stopp mot Roberto Bautista Agut som er ranket som nummer 14 i verden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media