UTE:  Casper Ruud og Miomir Kecmanovic tok seg ikke videre til doublefinalen i juniorturneringen i Wimbledon. Duoen måtte gi tapt i et svært jevnt tredje sett som endte 10-12.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
UTE: Casper Ruud og Miomir Kecmanovic tok seg ikke videre til doublefinalen i juniorturneringen i Wimbledon. Duoen måtte gi tapt i et svært jevnt tredje sett som endte 10-12. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

Ruud ute av Wimbledon etter jevn semifinale

Double-turneringen.

Casper Ruud og Miomir Kecmanovic tok seg ikke videre til doublefinalen i juniorturneringen i Wimbledon. Duoen måtte gi tapt i et svært jevnt tredje sett som endte 10-12.

Nam Hoang Ly fra Vietnam og Sumit Nagal fra India ble for sterke i semifinalen for den norske 16-åringen og hans serbiske makker.

De endte bakpå fra start av da de tapte første sett 6-7. I annet sett slo de tilbake med sterke 6-3. Det hele skulle dermed bli avgjort i et tredje sett.

Det siste settet ble spennende og nervepirrende. Ruud og Kecmanovic startet med å serve og vant sine ti første servegame. Den talentfulle duoen klarte derimot aldri å bryte mot motstandernes serve, men det var hele tiden Ly og Nagal som hadde presset på seg.

Etter ti strake seirer i egen serve brøt asiatene omsider europeernes serve. Deretter holdt Ly og Nagal sin serve for 11. gang på rad i settet. De betydde settseier 12-10 og finaleplass.

Ruud røk ut i annen runde i singleturneringen. Viktor Durasovic tok seg til tredje runde i single, men han røk ut i kvartfinalen i double med sin finske makker Patrik Niklas-Salminen.

- Tennistalenter som dette kommer bare en gang per generasjon. Det er veldig spesielt, sa tennisekspert Jan Frode Andersen til NTB fredag om de to norske stortalentene.

(NTB)