Casper Ruud

Ruud utslått i første runde

 Ruud tapte 3-6, 6-7 for serbiske Viktor Troicki i første runde av ATP-turneringen i tennis i kinesiske Chengdu.

UTE: Casper Ruud. Foto: NTB Scanpix
UTE: Casper Ruud. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den norske tennisprofilen innledet sitt første stormøte i ATP-systemet tirsdag, men da måtte kampen stanses etter snaut 40 minutter som følge av et voldsomt regnvær. Ruud tapet første sett 3-6 og lå under 2-3 i det andre da regnavbruddet kom.

Onsdag ble kampen i Chengdu gjenopptatt. Ruud tapte da det første gamet, men forsvarte egen serve i det neste etter å ha reddet én breakball.

Troicki holdt sin serve i onsdagens tredje game, før Ruud svarte med å gjøre det samme. Deretter kunne Troicki avgjort kampen, men Ruud brøt serberens serve for første gang i oppgjøret og utliknet til 5-5.

Deretter holdt 17-åringen enkelt egen serve og flyttet presset over på sin langt mer erfarne og meritterte motstander. I det påfølgende gamet skaffet Ruud seg tre break- og settballer, men måtte se Troicki komme tilbake og sikre seg tie-break.

Der var serberen den sterkeste med 7-4 og kunne juble for plass i annen runde.

Serbiske Troicki er i øyeblikket nummer 32 på verdensrankingen, og er den beste spilleren Ruud har møtt så langt i karrieren.(NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer