Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruud imponerte i Roland Garros

Ruud vant og er bare én kamp unna hovedrunden i Roland Garros

Tok seg videre til tredje kvalifiseringsrunde.

TOK SEG VIDERE: Casper Ruud imponerte i den andre kvalifiseringsrunden. Foto: AFP PHOTO/SAEED KHAN
TOK SEG VIDERE: Casper Ruud imponerte i den andre kvalifiseringsrunden. Foto: AFP PHOTO/SAEED KHAN Vis mer

Ruud vant i andrekvalifiseringsrunde i French Open onsdag.

Tennistalentet møtte Daniel Galan, og tok seg videre med sifrene 6-2 og 6-4.

21 år gamle Galan var ingen målestokk for Norges beste mannlige tennisspiller denne gangen. Det viste seg tidlig at Ruud hadde skumle hensikter.

Ruud brøt direkte i det første servegamet og holdt sitt første servegame enkelt til 2-0. Han brøt også til 3-1. Han holdt sine egne server greit og servet hjem det første settet med 6-2.

Ruud brøt også til 2-1 i det andre settet og fortsatte å serve med god uttelling. Da nordmannen gikk opp til 4-1 med et rent servebrudd, var det en svært frustrert motstander på den andre siden.

- God kontroll

- Det var en veldig bra match i dag, han spilte bra game og kom sterkere tilbake. Jeg følte meg i godt slag, og mye gikk min vei. Mye klaffet i dag, sier Ruud selv til Eurosport like etter match-slutt.

Motstanderen skjerpet seg noe og klarte å redusere til 2-4 i Ruuds serve. Colombianeren klarte også å holde sin neste serve til 3-4. Ruud tok det neste gamet og gikk opp til 5-3, og i det neste gamet misset Ruud på sin første matchball.

Galan slo tilbake, vant gamet og reduserte til 4-5. Ruud misbrukte først nok en matchball i det avgjørende gamet, men på den tredje satt den og gamet og settet var nordmannens.

- Jeg gikk ut med mer intensitet enn han, og brøt servene hans. Alt i alt følte jeg at jeg hadde god kontroll. Jeg håper at jeg kan spille like bra, og føler meg klar for kvalfinalen, sier han om motstanderen og neste hinder.

I siste kvalifiseringsrunde møter nordmannen vinneren av kampen mellom franske Alexandre Muller og australske Akira Santillan.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media