Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruud nærmer seg ny ATP-bragd

Til semifinale i Budapest.

Oslo  20161105.
Casper Ruud spiller finalen i Norwegian open i Tennis i Oslo.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Oslo 20161105. Casper Ruud spiller finalen i Norwegian open i Tennis i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Tenniskometen Casper Ruud gikk seirende ut av kvartfinalen i ATP Challenger-turneringen i Budapest mot russiske Aleksej Vautin.

Den norske 18-åringen vant med sifrene 6-2, 4-6, 7-6 (7-5). Ruud innledet sterkt, men russeren slo tilbake og vant sett nummer to. I siste sett var nordmannen best i tiebreaket.

I semifinalen møter Ruud vinneren av kvartfinalen mellom Luca Vanni og Marton Fucsovics. 31 år gamle Vianni er rangert best av de to som nummer 148.

Casper Ruud er rangert som nummer 216 i verden. 18-åringen gikk til topps i en ATP Challenger-turnering for første gang i Sevilla i september i fjor.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling