Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ruuds tid i Manchester kan være forbi

- Var en trussel mot lagmoralen.

Superspissen dro hjem til Nederland etter å ha blitt plassert på benken til gårsdagens kamp. På benken havnet han fordi United-sjefen mente han var en trussel mot lagmoralen.

-  Det var et par hendelser i uka som gikk som gjorde at jeg bekymret meg for lagmoralen, sa Ferguson til Sky Sports etter kampen.


- Det var en viktig kamp, men jeg følte at Ruud ikke skulle være med. Det er alt jeg vil si om saken nå. Jeg skal snakke med direktørene i uka som kommer.

Krangel med Giggs?

Toppscoreren, som har laget 21 mål i Premier League denne sesongen, har vært inn og ut av laget siden nyttår. Ryktene har lenge gått om en mulig overgang. Spekulasjonene vil ikke minke etter dette.

I britiske aviser i dag hevdes det at superspissen var i en opphetet krangel med Ryan Giggs på Uniteds treningsfelt i forrige uke. Den walisiske veteranen hadde gitt et intervju nederlenderen satt lite pris på.

Samtidig kobles van Nistelrooy til Fergusons bitende kommentarer i kampprogrammet på Old Trafford i går.

- Hvis det er én som ikke gir alt, så fortjener han å bli pekt ut, skrev sier Alex uten å navngi 29-åringen.

 GÅR?  Ferguson satte van Nistelrooy på benken i går. Spissens tid i klubben kan være forbi. Foto: Scanpix
GÅR? Ferguson satte van Nistelrooy på benken i går. Spissens tid i klubben kan være forbi. Foto: Scanpix Vis mer

Om van Nistelrooy er ferdig i klubben avgjøres trolig i løpet av kort tid. Britisk presse mener Ferguson har bestemt seg: Ruud er ferdig.

Flere aviser spekulerer i at United kan få omlag 100 mill. kroner dersom spissen selges til Real Madrid, Atletico Madrid eller Inter. Også Tottenham og PSV Eindhoven nevnes som mulige klubber.

Nederland-spissen skal ha tatt taxi til Old Trafford timer før avspark i går, for å hente bilen sin som var parkert der. I lagoppstillingen var han vraket til fordel for stortalentet Guiseppe Rossi (19).

Knuste Charlton

Nå venter United-fansen spent på klubbens neste skritt.

- Jeg skal ta opp saken  med United-direktørene i dag og tirsdag, sier Ferguson.

Det var likevel lite som tydet på dårlig moral i det van Nistelrooy-frie laget i går. United var overlegne i 4-0-seieren som sikret 2. plass. Saha, Richardson og Ronaldo terroriserte et Charlton-forsvar. Charlton stilte også i går uten Thomas Myhre.

Ole Gunnar Solskjær spilte en snau halvtime for Manchester United.

• Din kommentar:
Klarer United seg utmerket uten van Nistelrooy neste sesong?

FØRSTE AV FIRE MÅL: Luis Saha scoret Uniteds første på en nikk. Kampen endte 4-0 til hjemmelaget.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling