Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ryan Giggs - min favoritt

Real Madrid-spissen Rayl Gonzàles tror Ryan Giggs blir Manchester Uniteds trumfkort når Mesterliga-gigantene møtes til første kvartfinale på Santiago Bernabeu stadion i kveld.

- Jeg liker egentlig alle Manchester United-spillerne. Hvis jeg likevel måtte velge en, så ville det blitt Ryan Giggs. Han er veldig rask og veldig direkte. Men van Nistelrooy er også alltid farlig, sa Rayl til pressen etter gårsdagens trening.

Den spanske megastjernen forventer ikke at United holder noe som helst tilbake i kveldens Mesterliga-oppgjør.

Rød drøm

- Jeg forventer et offensivt United. Både Beckham, van Nistelrooy og Giggs vil tilbringe det meste av tida på vår banehalvdel, tror Rayl, som har gått gradene i den europeiske storklubben.

Han var med på å vinne tre av klubbens ni Champions League/Europacup-titler. Han scoret i Champions League-finalene i 2000 og 2002, og nå skal han og resten av stjernegalleriet i Real Madrid prøve å torpedere Manchester Uniteds drøm om å spille og vinne finalen hjemme på Old Trafford 28. mai.

Men spanjolene har stor respekt for engelskmennene.

Spektakulært

- Dette er en kamp både publikum og vi har ventet lenge på. Det er en kamp mellom de to beste lagene i Europa - lag som også spiller attraktiv fotball. Det kommer til å bli et åpent og spektakulært oppgjør, sier Real-stjernen, som helst ikke vil snakke om hvem som er favoritt foran dagens kamp.

- Men vi er jo regjerende mestere, og det ville være en stor skuffelse om vi røk ut i kvartfinalen, sier han.

Manchester Uniteds gullgutt, Ruud van Nistelrooy, er åpen for favorittprat.

- Vi er favoritter til å vinne mestercupen, og jeg har følelsen av at det ikke kommer til å stå et spansk flagg på trofeet i år. Vi føler det er nødvendig å nå finalen på hjemmebane, men vet det ikke blir lett, sier nederlenderen.

LIKER UNITED: Real Madrid-stjernen Razl Gonzales liker United, men han har en stor favoritt, Ryan Giggs.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media