Ryan Giggs er britenes OL-kaptein

- Jeg har erfaringen, sier 38-åringen.

KAPTEIN: Ryan Giggs er OL-kaptein for Storbritannias fotballag i London. Foto: AP Photo/Jon Super
KAPTEIN: Ryan Giggs er OL-kaptein for Storbritannias fotballag i London. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-spilleren Ryan Giggs er valgt ut til å være Storbritannias kaptein i OL som starter senere i juli.

Det melder The Guardian.

Avisa skriver at landslagssjef Stuart Pearce har bekreftet at Giggs skal bære kapteinsbindet i OL, og lede det sammensatte fotballaget fra Storibritannia.

Giggs har aldri deltatt i en stor internasjonal turnering med Wales, og han la opp som landslagsspiller i 2007. Til årets OL gjør han derimot comeback. Giggs var én av tre eldre spillere som fikk være i den britiske OL-troppen.

- Jeg har erfaringen og det er mange unge spillere på laget. Som kaptein kan min erfaring kanskje smitte over på unggutta, sier Giggs.

Giggs spilte 64 landskamper for Wales.

Liverpools Craig Bellamy og Manchester Citys Micah Richards er de to andre spillerne som fikk innpass på U23-laget. Det skapte store overskrifter i England da David Beckham ble vraket.

- Alle vet hvor mye det alltid har betydd for meg å spille for landet mitt. Derfor ville jeg vært beæret dersom jeg fikk være en del av dette unike britiske laget. Selvfølgelig er jeg veldig skuffet. Samtidig vil ikke laget ha noen større supporter enn meg. Som alle andre, håper jeg de klarer å vinne gull, sa Beckham, ifølge BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer