GIR SEG IKKE: Ryan Giggs (t.v) gyver løs på en ny United-sesong, hans 18. på toppnivå i Manchester United. Foto: EPA/FOTOSPORTS/ROBIN PARKER
GIR SEG IKKE: Ryan Giggs (t.v) gyver løs på en ny United-sesong, hans 18. på toppnivå i Manchester United. Foto: EPA/FOTOSPORTS/ROBIN PARKERVis mer

Ryan Giggs kan bli Wales-sjef

Er interessert.

|||Ryan Giggs legger ikke skjul på at han er interessert i å overta som landslagssjef for Wales når John Toshack trekker seg.

Det er ventet at Toshack kommer til å gi beskjed om at hans dager som landslagssjef for waliserne er over etter seks år i sjefsstolen.

Han er også kommet under press etter at Wales tapte 0-1 for Montenegro i den første kampen i EM-kvalifiseringen, men samtidig er det klart at Toshack kommer til å bli stående i jobben til Det walisiske fotballforbundet har en etterfølger på plass.

Men Giggs som ga seg på landslaget i 2007, spiller fortsatt en sentral rolle på midtbanen til Manchester United, og han innrømmer at det kan bli tøft å skulle legge støvlene på hylla nå, for å bli landslagssjef.

- Dersom jeg skal gå over til å bli manager, er det ingen grunn til å legge skjul på at det største jeg kan gjøre i en slik rolle er å lede landslaget i hjemlandet mitt. Dessuten har jeg trenerutdannelse, sier Ryan Giggs i en kommentar.

Foreløpig er ingenting avklart, men forbundsledelsen i Wales kommer helt sikkert til å vurdere Giggs når Toshacks etterfølger skal finnes.

(NTB-AFP)

SLUTT I 2007: Giggs fikk 64 landskamper for Wales. Foto: AP/Peter Morrison
SLUTT I 2007: Giggs fikk 64 landskamper for Wales. Foto: AP/Peter Morrison Vis mer