Ryan Giggs kåret til tidenes United-spiller

Waliseren trodde ikke beskjeden da han fikk den.

HOLDER UT: Yngre spillere som Darren Fletcher har kommet til i Manchester United-trøya, men Ryan Giggs overlever nesten alle sammen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne
HOLDER UT: Yngre spillere som Darren Fletcher har kommet til i Manchester United-trøya, men Ryan Giggs overlever nesten alle sammen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg fire Premier League-kamper i Dagbladets fotballstudio fra kl. 20.45!

(Dagbladet): Manchester United-manager Alex Ferguson nølte ikke et sekund med å tilby Ryan Giggs enda en sesong på Old Trafford etter 37-åringens oppløftende siste halvår, og waliseren nølte ikke mye lenger med å skrive under.

Med de siste dagers overgangssirkus som bakteppe framstår Giggs som et godt eksempel på at lojalitet fortsatt finnes i toppfotballen, og snart tar klassevingen fatt på sin 20. sesong for rødtrøyene.

Nå blir veteranen hyllet som Manchester Uniteds største spiller gjennom tidene.

Det er det offisielle klubbmagasinet og manutd.com som står bak avstemningen, og Giggs har altså gått til topps foran navn som George Best, Eric Cantona og Bobby Charlton.

Selv skjønner waliseren nesten ikke at det går an.

- Jeg trodde det virkelig ikke da jeg ble fortalt det. Det har vært så mange store spillere i denne klubben, sier han, ifølge Independent.

Ung til sinns Giggs fikk nylig sin 600. ligakamp for Manchester United.

Med scoring mot Newcastle i august har han også funnet nettmaskene i hver eneste sesong i engelsk toppdivisjon siden debutsesongen 1990/1991.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer