Ryggen til Thorkildsen er god som gull

Rastløs Thorkildsen lader opp til VM-finale med kjæresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSAKA (Dagbladet.no): Alt ligger til rette for Norges første gull i Osaka. Nasjonens mest omtalte rygg de siste månedene - den til Andreas Thorkildsen - har ikke slått seg vrang etter gårsdagens to kvalifiseringskast.

25-åringen fikk påvist prolaps i den nedre brystryggen i midten av juli, men fysioterapeut Eirik Lager garanterer at Thorkildsen ikke vil støte på problemer i morgensdagens finale.

- Andreas er kjempeflink til å gjøre den jobben han skal gjøre. Det er en skade han kontrollerer med trening, sier Lager til Dagbladet.no.

- Det er ingenting som tyder på at ting har forandret seg til det negative. Andreas er klar. Han er veldig rolig i forhold til det han skal være med på, og ikke redd for at noe galt skal skje.

Tommelen opp

Thorkildsen varslet etter spydkvaliken at han skulle gjøre minst mulig fram mot finalen. Kjedsomheten på hotellet så imidlertid ut til å ha tatt overhånd, og i ettermiddag tok han en tur på treningsbanen like utenfor Nagai Stadion.

Der gjennomførte han en bedagelig økt sammen med kjæresten Christina Vukicevic og den svenske spydkasteren Magnus Arvidsson. Thorkildsen var i godt humør, og ga Dagbladets fotograf tommelen opp da han passerte etter endt treningsøkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer