Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ryggskadd Thoresen tilbake på isen tidlig i februar

Patrick Thoresen hviler hjemme i Norge.

 SKADET:  Patrick Thoresen.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
SKADET: Patrick Thoresen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

KHL-proffen Patrick Thoresen må holde seg rolig de nærmeste dagene etter å ha fått konstatert et brudd på en muskel i ryggen.

- Legene sa det var snakk om et muskelbrudd ved L2/L3 i ryggen. Jeg må holde meg i ro i minst ti dager, sier Patrick Thoresen til NTB.

Det var under kampen mot CSKA i forrige tirsdag at han fikk en takling og gikk i vantet med ryggen først med stor kraft.

- Jeg har vært hos landslagslege Ole Fosse, og han sier at skaden kan betegnes som et ribbeinsbrudd når det gjelder behandlingstid. Smerten og hevelsen må ned før man kan begynne opptreningen igjen. Forhåpentligvis blir det tidlig i februar slik at jeg blir klar i god tid til sluttspillet, sier Thoresen.

- Først trodde man at det var snakk om et slag på muskelen. Derfor ble jeg med laget til Riga, men smertene ville ikke gi seg. sier 32-åringen.

Han valgte deretter å reise tilbake til Norge og tilbringer hviledagene på Hamar. Der venter det noen rolige dager sammen med familien ved Mjøsas bredd.

Thoresen har denne sesongen spilt 42 kamper. Han har scoret 16 mål og stått for 20 assist. SKA holder annenplassen i avdeling vest i KHL og ligger fem poeng bak ledende CSKA.

(NTB)