TIGER-SMERTER: Tiger Woods lines lå på fjerdeplass før siste runde i Florida i går, men på grunn av ryggsmerter raste han nedover lista. Foto: Chris Trotman / Getty Images / AFP / NTB Scanpic
TIGER-SMERTER: Tiger Woods lines lå på fjerdeplass før siste runde i Florida i går, men på grunn av ryggsmerter raste han nedover lista. Foto: Chris Trotman / Getty Images / AFP / NTB ScanpicVis mer

Ryggtrøbbel for Tiger

Nå tar han en pause.

I helgen ble Woods bare nummer 25 i WGC-turneringen i Doral. Amerikaneren lå på fjerdeplass før siste runde, men med kramper i ryggen ble spillet svakere og Woods avsluttet med 78 slag.

- Det er ryggkramper. Vi har gjort alt vi kan for å forebygge, og det handler bare om å unngå å få det igjen. Det begynte å komme på hull seks da jeg skulle slå meg ut av bunkeren, sa Woods.

- Da handlet det bare om å fullføre, forklarte golfkongen videre.

US Masters er bare en måned unna. Ryggen har plaget Tiger Woods i to turneringer på rad. Det kan bety endringer i treningsopplegget og konkurranseplanen fram mot årets første hovedturnering.

Treningsfri 14 ganger har Woods vunnet en major.

- Jeg føler formen er bra. Jeg har en ganske god sving og kan gå gode runder, men det blir tøft når det blir slik som dette. Én ting (ett slag) var nok til å sette det (krampene) i gang, sa Woods.

Nå venter en uke med treningsfri og behandlinger.

- Jeg vet ikke helt hva som skjer. La meg få en dag eller to, litt behandling og så får vi ta det derfra, sa Woods.

(NTB)