SKADET: John Arne Riise er ikke med i Fulhams tropp som møter Everton, men sier til Dagbladet at han regner med å trene normalt allerede tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SKADET: John Arne Riise er ikke med i Fulhams tropp som møter Everton, men sier til Dagbladet at han regner med å trene normalt allerede tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Ryggtrøbbel holder Riise på sidelinja

- En muskelskade, sier han til Dagbladet.

(Dagbladet): Etter å ha vært bankers på venstrebacken i hele 2013, har John Arne Riise (32) vært ut og inn av Fulham-laget den siste måneden.

Da de tapte for Arsenal sist helg, satt han på benken gjennom hele oppgjøret.

Smell i ryggen
Mot Everton i dag er ikke Riise en gang blant Martin Jols reserver. Det handler imidlertid ikke om mangel på tillit, forteller spilleren til Dagbladet.

Han er nemlig skadet:

- Ja, jeg fikk en muskelskade i ryggen for noen dager siden, på den venstre sida, sier Riise.

Flere av hans landslagskolleger har hatt problemer med ryggen de siste åra, blant annet John Carew og Mohammed Abdellaoue.

Men Riise regner med hans avbrekk blir kortvarig.

- Går behandlingen som vanlig, trener jeg normalt på tirsdag. Så det er ikke noe farlig, sier sunnmøringen.

«Gir gass» på tirsdag
- Jeg spiller jo alltid med noen småskader her og der, men det er litt verre å ta sjanser med ryggen. Jeg er klar til å gi gass på tirsdag, lover Riise - som dermed melder seg selv aktuell til hjemmemøtet med gamleklubben Liverpool neste søndag.

Brede Hangeland spiller som vanlig i Fulhams midtforsvar på Goodison Park. Du kan følge utviklingen av den og resten av dagens matcher i Dagbladets livestudio.