Ryker rekorden for Messi?

Kneskadd mot Benfica i kveld.

(Dagbladet): «Alle» har tatt for gitt at Lionel Messi smadrer Gerd Müllers scoringsrekord på 85 mål i et kalenderår. For med 83 nettkjenninger på samvittigheten, og nesten en hel måned å gjøre det på, er det bare en skade som kan hindre den lille argentineren i å ta rekorden.

I kveldens betydningsløse Champions League-kamp mot Benfica startet også Messi på benken. På stillingen 0-0 etter en drøy time slapp Barca-trener Vilanova ham innpå.

Slik at han kanskje allerede i kveld kunne utligne Müller.

Men så var det det med skader, da. Fem minutter før slutt var Messi alene gjennom, rundet keeper, men fikk seg samtidig en smell i kneet. Etter at han hadde forsøkt å skru ballen i det åpne målet, falt han sammen på gresset.

Og skar grimaser mens han holdt seg til kneet.

Champions League-kvelden endte med at han ble kjørt av banen til medisinske tester.

- Det ser ikke ut til å være en alvorlig skade, men vi skal fortsette å teste, sier Barcelonas sportsdirektør Zubizaretta etter kampslutt.

Ifølge katalansk radio skal Messi nå MR-scannes for å avklare skadeomfanget. Resultatet av dennee blir sannsynligvis ikke klart før i morgen tidlig, men ifølge Barcelona-manager Tito Vilanova skal Messi nå være beroliget av den første legesjekken.

- Messi var litt bekymret, og det er jo normalt når man ikke vet hva som er skjedd. Etter den første legesjekken var han roligere, sier Vilanova.