Rykker i fra i toppen

Stavanger Oilers skaffet seg en fem poengs luke i toppen av eliteserien i ishockey da de torsdag vant 6-4 hjemme mot Grüner.

TOPPER: Stavanger og Mathias Trettenes. Foto: NTB Scanpix
TOPPER: Stavanger og Mathias Trettenes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavanger hadde ni strake seirer før de lørdag tapte borte mot Storhamar på straffer. Fem dager senere reiste serielederen seg mot nyopprykkede Grüner og vant 6-4. Hjemmelaget tok tre poeng til tross for at de tapte den tredje perioden 1-4.

Oilers håper på å ta sitt første trofé siden 2017 denne sesongen. Med et kraftig forsterket mannskap har de sett svært gode ut i innledningen. Med torsdagens seier ligger laget på 31 poeng etter elleve serierunder. Med det er de fem poeng foran Frisk Asker som tapte mot Sparta Sarpsborg torsdag.

Herjet i åpningsperioden

Asker-laget, som forrige sesong vant sluttspillet, åpnet også sesongen feilfritt og vant de første åtte kampene. Deretter ble det tap mot Vålerenga, før de trengte overtid for å slå Manglerud forrige runde. Torsdag ble det altså et nytt tap.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start i Stavanger torsdag. Mathias Trettenes og Kristian Forsberg sørget for at det 2-0 allerede før ti minutter var spilt. Brady Brassart og Markus Søberg sørget for 4-0 etter åpningsperioden. Alle målene kom i overtallsspill. Magnus Hoff la på til 5-0 i mellomperioden, før det ble 6-0 ved Andreas Klavestad i begynnelsen av den tredje perioden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer