- Rykker ikke opp

HØNEFOSS (Dagbladet): Frode Grodås fikk mer å gjøre mot Lørenskog enn mot Danmark. Det er nok til å gjøre landslagskeeperen forbannet. - Vi presterer langt fra bra nok til å rykke opp, sier Grodås til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bare et par solide Grodås-redninger på tampen av kampen hindret hjemmelaget i å slippe bunnlaget Lørenskog inn i en kamp som Hønefoss eide fra start til slutt. Ringerikingene har fortsatt en teoretisk mulighet for opprykk til Tippeligaen, men Grodås er nådeløs.

- Opprykk er i alle fall ikke tema for meg. Jeg var litt forbanna i dag. Jeg synes vi faller i kvalitet utover i kampen, og vi må framstå som et helt annet lag hvis vi skal være med og kjempe om opprykk. Såpass realistiske må vi være, sier han.

Maraton

Sammen med tomålsscorer Kamal Saliti (eks-Vålerenga) var Grodås en av få spillere som viste noe som bare minnet om god fotball i idrettsparken på Hønefoss. Hønefoss-trener Lars Tjærnås var heller ikke fornøyd med det laget hans presterte.

- Nei, ikke et vondt ord om Lørenskog. Men dette er et lag vi burde kjøre over hele veien. I stedet slipper vi dem inn i kampen på slutten. Vi er for variable i spillet. Det er skuffende. Resultatet er det eneste vi er fornøyde med, sier Tjærnås til Dagbladet.

Han er enig med Dagbladets kommentator om at Raufoss kan bli den store jokeren i innspurten av årets rekordjevne førstedivisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer