- Rykker ikke opp

HØNEFOSS (Dagbladet): Frode Grodås fikk mer å gjøre mot Lørenskog enn mot Danmark. Det er nok til å gjøre landslagskeeperen forbannet. - Vi presterer langt fra bra nok til å rykke opp, sier Grodås til Dagbladet.

Bare et par solide Grodås-redninger på tampen av kampen hindret hjemmelaget i å slippe bunnlaget Lørenskog inn i en kamp som Hønefoss eide fra start til slutt. Ringerikingene har fortsatt en teoretisk mulighet for opprykk til Tippeligaen, men Grodås er nådeløs.

- Opprykk er i alle fall ikke tema for meg. Jeg var litt forbanna i dag. Jeg synes vi faller i kvalitet utover i kampen, og vi må framstå som et helt annet lag hvis vi skal være med og kjempe om opprykk. Såpass realistiske må vi være, sier han.

Maraton

Sammen med tomålsscorer Kamal Saliti (eks-Vålerenga) var Grodås en av få spillere som viste noe som bare minnet om god fotball i idrettsparken på Hønefoss. Hønefoss-trener Lars Tjærnås var heller ikke fornøyd med det laget hans presterte.

- Nei, ikke et vondt ord om Lørenskog. Men dette er et lag vi burde kjøre over hele veien. I stedet slipper vi dem inn i kampen på slutten. Vi er for variable i spillet. Det er skuffende. Resultatet er det eneste vi er fornøyde med, sier Tjærnås til Dagbladet.

Han er enig med Dagbladets kommentator om at Raufoss kan bli den store jokeren i innspurten av årets rekordjevne førstedivisjon.

Solid

Frode Grodås fikk en slags oppreisning fra landskampen mot Danmark. Bortsett fra en halvruskete klarering virket Norges sisteskanse solid.

- Danmark-kampen er glemt. Det ble en møkkakamp, der jeg fikk få involveringer. Men jeg er uenig i at jeg har skylda for noen av målene. Det som irriterer meg mest er det ene innlegget jeg glipper.

- Thomas Myhre og Frode Olsen lurer i kulissene. Forsvarer du plassen?

- Jeg føler jeg er god nok, og stiller gjerne opp. Semb og Thorstvedt tar ut laget, og vil de ikke ha meg med, så er det greit for meg, he, he.

<B>MØKKAKAMP: Hønefoss og landslagets Frode Grodås hadde en forholdsvis enkel kamp mot Lørenskog. - Det ble en møkkakamp, der jeg fikk få involveringer, sier Grodås.