- Rykker ned med Tjærnås

Vålerenga-backen Viggo Strømme er lei av Lars Tjærnås' arbeidsmetoder som trener. Nå fyrer sørlendingen løs mot treneren sin og krever at han må ta ansvaret for klubbens elendige sesong som nådde et nytt bunnpunkt i 1- 5-tapet mot Lillestrøm i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Nå har vi spilt såpass mange dårlige kamper at jeg ikke ser noen grunn til at vi skal begynne å vinne. Det er kjempeskummelt med tanke på nedrykk, sier Strømme til Dagbladet.

Sørlendingen mener at klubben er nødt til å gjøre noe drastisk, og det fort. For ellers blir det nedrykk - akkurat som det ble i 96-sesongen.

- Vi er nødt til å krisemaksimere situasjonen. Jeg ser flere likheter til 96 da vi til slutt rykket ned. Jeg er i Vålerenga for å vinne fotballkamper. Nå ser jeg at arbeidsplassen min er i fare, og det gjør meg urolig. Slik bør de andre spillerne føle det også, sier Strømme.

- Er dette Tjærnås' feil?

- Det er klart at heller ikke vi spillerne har slått til. Men han burde ha skjønt at vi skulle gjort ting annerledes når vi bare taper og taper gjennom hele vinteren og vårsesongen. Han må ta ansvar for at vi ligger der vi gjør, mener den tidligere Start-spilleren.

Forferdelig dårlig

Strømme er forbannet på treneren sin av flere grunner. Han synes blant annet at Tjærnås' avgjørelser rundt spillerkjøp og leieavtaler er meget svake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer