TIL CITY: Nolitos overgang til Manchester City vil bli annonsert etter EM. Her feirer vingen scoringen mot Tyrkia i gruppespillet. Foto: Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
TIL CITY: Nolitos overgang til Manchester City vil bli annonsert etter EM. Her feirer vingen scoringen mot Tyrkia i gruppespillet. Foto: Mustafa Yalcin / Anadolu AgencyVis mer

Ryktebørs: -Spansk-ving enig med City

Her er dagens ryktebørs.

Vi starter dagens ryktebørs med Spanias nye yndling – Nolito. Både The Guardian og Daily Star melder at Celta Vigo-spilleren nærmer seg en overgang til Manchester City. Spilleren og klubben skal være enige om personlige betingelser. Ettersom spilleren er opptatt med EM vil det ikke være noen offisiell kunngjøring før mesterskapet er over. Nolito vil være Pep Guardiolas andre signering i klubben.

Gareth Bale er en av EMs beste spiller med tre mål på tre kamper. Real Madrid er storfornøyd med spilleres prestasjoner og vil tilby han en kontrakt på livstid. En fornyet kontrakt vil gjøre Bale til en av de best betalte fotballspillerne i verden, og klubben håper at dette skremmer bort konkurrentene som sikler etter hans signatur. Ifølge Daily Mail vil Bale bli Real Madrids ansikt utad de kommende sesongene.

Daily Express hevder at Jürgen Klopp har forhørt seg med Real Madrid om å signere Martin Ødegaard. Nordmannen var på trening med Liverpool i 2014, men valgte en overgang til Santiago Bernabeu fremfor Anfield. Klopp skal være en fan av unggutten og vil prøve å hente ham til Liverpool etter at Ødegaard ikke har imponert for den spanske storklubben.

Jose Mourinho har trappet opp jakten på Henrikh Mkhitaryan. Det forrige bud ble avslått av Borussia Dortmund som krever 31 millioner pund for spilleren. Daily Mirror rapporterer at United har økt budet til 28 millioner pund pluss tillegg. Den offensive midtbanespilleren har uttalt at han ønsker seg en overgang til Premier League og Manchester United.

Manchester City-backen Pablo Zabaleta er ønsket av italienske klubber. Argentineren som fortiden er opptatt med Copa America regnes å bli Pep Guardiolas andrevalg som høyre back. Guardiola skal foretrekke Bacary Sagna. Zabaleta kan gjenforenes med tidigere manager Robertp Mancini i Inter melder Daily Mail.

Andre rykter:

Willian er nær en fornyet kontrakt med Chelsea.(The Sun)

Mikel Arteta har ikke bestemt om han vil legge opp som spiller og bli med i Pep Guardiolas trenerteam. (Sky Sports)

Roy Hodgson risikerer å miste jobben da det engelske fotballforbundet er forbannet over at gruppeseieren glapp. (Daily Express)

Napoli har avslått et bud fra Chelsea på forsvareren Kalidou Koulibaly. (Daily Mirror)

Leicester ønsker seg Juventus-spiss Simone Zaza. (Leicester Mercury)

Liverpool er ikke interessert i Andros Townsend, Klopp ønsker heller å hente Sadio Mane fra Southampton. (Liverpool Echo)