TIL PREMIER LEAGUE?: William Carvalho. Foto: Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
TIL PREMIER LEAGUE?: William Carvalho. Foto: Mustafa Yalcin / Anadolu AgencyVis mer

Ryktebørs: Drakamp om europamester

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet / FourFourTwo) Portugals midtbanespiller William Carvalho er ønsket av flere Premier League-klubber. 24-åringen er tilgjengelig for 20 millioner pund i sommer etter å ha gjort et godt mesterskap for Portugal. Everton, Southampton og Leicester er klubbene som har fulgt portugiseren nøye og skal alle være klare til å kjempe om Sporting Lisboa-spilleren ifølge The Sun.

Manchester United skal være klare til å by 100 millioner pund for Paul Pogba nå som EM er ferdig. Daily Mirror melder at klubben vil gjøre hva som helst for å hente franskmannen tilbake til Old Trafford. Real Madrid var også interessert i spilleren, men skal ifølge Sky Sports ha droppet interessen på grunn av økonomi. Pogba forlot United i 2012 til fordel for Juventus hvor han fikk mer spilletid. Dersom Juventus aksepterer budet vil Pogba ta over rekorden som verdens dyreste spiller.

Christian Benteke er enige med Crystal Palace om personlige betingelser og skal være desperat etter å ferdiggjøre en overgang til London-klubben. Spissen har ikke fått mye tillit under Jürgen Klopp og har uttrykt at han ønsker å forlate Anfield. Klubbene har ikke kommet til noen enighet om overgangssum da Liverpool gjerne vil ha inn de 32 millionene de betalte for spissen i fjor. Likevel skal alle parter være optimistiske om at en overgang snart er i boks melder Daily Mirror.

Arsenal har ingen intensjoner om å selge Alexis Sanchez i sommer skal man tro Juventus-direktør Giuseppe Marotta. London-klubben avslo et bud på 30 millioner pund for spissen og skal være fast bestemt på å beholde ham på Emirates. Juventus jakter en erstatter for spanske Alvaro Morata og hadde Sanchez øverst på ønskelista, men må nå se til andre spillere ifølge Daily Mail.

Andre rykter:

- Arsene Wenger har hintet om at han er interessert i jobben som England-manager. (Metro)

- Tottenham er interessert i å signere Mario Götze, men spilleren ser ut til å returnere til Borussia Dortmund fremfor en overgang til Premier League. (Daily Mirror)

- Lyon-president avslører at Arsenal ikke har kommet med noe bud på Alexandre Lacazette og at spissen ikke er til salgs i sommer. (Sky Sports)

- Bayern Münchens Pierre-Emile Hojbjerg er nær en overgang til Southampton. (Sky Sports)

- Alvaro Negredo kan være på vei tilbake til Premier League - Middlesbrough er interessert i å låne spilleren fra Valencia (Goal)