SOMMERENS STORE SNAKKIS: Får Jose Mourinho Paul Pogba til klubben? Foto: Sportimaga via Pa Image / Simon Bellis /Afp Photo /Tiziana Fabi
SOMMERENS STORE SNAKKIS: Får Jose Mourinho Paul Pogba til klubben? Foto: Sportimaga via Pa Image / Simon Bellis /Afp Photo /Tiziana FabiVis mer

Ryktebørs: Første United-bud avslått – 85 millioner pund er for lite

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) Juventus har avslått Uniteds bud på 85 millioner pund for Paul Pogba, skriver Sky Sports. Den italienske storklubben har gitt United beskjed om at de må nærmere hundre millioner pund dersom de vil hente franskmannen. Spilleren er for tiden på ferie, han har lenge vært linket til gamleklubben, og skal være ivrig etter en overgang. Jose Mourinho skal være fast bestemt på å hente spilleren til Old Trafford og ventes å legge inn et nytt bud. Pogba skal allerede være enig med klubben om personlige betingelser.

Dersom Atletico Madrid ikke får signert Diego Costa skal de være interessert i å hente Liverpool-spiss Divock Origi. Spissen inngår i Jürgen Klopps planer på Anfield og det vil ta en enorm sum for å lokke belgieren vekk fra klubben. Atletico-manager Diego Simeone mener at Origi har det som trengs for å passe inn i Atleticos-spillestil, melder Bleacher Report.

Stoke har lagt inn et bud på 20 millioner pund for Saido Berahino, melder Sky Sports. Spissen, som har ett år igjen av kontrakten, har lenge vært linket bort fra West Bromwich. Berahinho har laget trøbbel for klubben da de ikke har akseptert tidligere bud, for eksempel da han truet med å nekte spill fordi West Brom avviste et bud fra Tottenham i fjor. «The Baggies» har ikke svart på det siste budet enda.

Juventus ser til Chelseas Nemanja Matic som erstatter for Paul Pogba, skriver Gazzetta World. Klubbens første valg var Valencia-spiller Andre Gomes, men han ser ut til å velge Real Madrid foran Torino-klubben. Dermed har italienerne snudd oppmerksomheten til Matic. Chelsea skal være åpne for et salg ettersom de nylig signerte N'Golo Kante. En overgang skal være verdsatt til 30 millioner euro.

Georginio Wijnaldum er på vei bort fra Newcastle, og Liverpool ser an til å vinne spillerens signatur. Merseyside-klubben håper å kunne sende noen spillere i motsatt retning, noe Rafael Benitez skal være veldig interessert i. Den tidligere Liverpool-manageren krever at Lucas Leiva inngår i avtalen, ifølge International Business Times. Brasilianeren skal være skeptisk til å ta et steg ned, men hans vennskap med Benitez pluss muligheten til å (kanskje) bli kaptein i Newcastle skal være fristende.

Arsenal skal i dag møte Mauro Icardis agent for å diskutere en overgang. Inter skal være villig til å la spissen gå dersom de får mellom 40 og 50 millioner euro for ham. Arsene Wenger ønsker seg en sterk spiss og vil tilby Icardi en kontrakt verdt fem millioner pund i året. Spissen scoret 16 mål på 29 kamper for Inter forrige sesong, skriver Goal.

Middlesbrough er nær en avtale med Gaston Ramirez. 25-åringen var på lån i klubben fra Southampton i fjor og var en viktig brikke i klubbens opprykk til Premier League. Det er klubbens egen nettside som rapporterer at playmakeren vil signere en treårsavtale med klubben.

Andre rykter:

- Antonio Conte har uttalt at Diego Costa blir på Stamford Bridge, og sier at han er en viktig spiller for klubben. (Marca)

- Stoke viser interesse for spissen José Angulo hos den ecuadorianske klubben Independiente del Valle. (The Guardian)

- Napoli har tilbudt Arsenal forsvarspilleren Kalidou Koulibaly for 45 millioner euro. Chelsea og Everton er også interessert i spilleren. (Goal)

- Barcelona er villig til å selge tyrkiske Arda Turan for 20 millioner pund. Chelsea og Arsenal er blant klubbene som er linket til midtbanespilleren. (Talk Sport)

- Mourinho skal være villig til å beholde Juan Mata, men har advart spanjolen at han vil få en mindre rolle enn før. Mata må dermed nøye seg med å spille en tredjedel av kampene dersom han ønsker å bli på Old Trafford. (Goal)

- Crystal Palace ønsker seg Diafra Sakho. En overgang er verdsatt til 15 millioner pund. (Daily Mirror)

- Besiktas vil snu sin oppmerksomhet til Loic Remy i Chelsea dersom en overgang for Mario Gomez går i vasken. (London Evening Standard)

- Watford nærmer seg en overgang for Marseille-forsvarer Brice Dja Djedje. (Sky Sports)

- James Wilson fikk ikke bli med Manchester United til Kina og skal være på vei til Fullham (Sky Sports)

- Chelsea har avslått et bud fra Borussia Mönchengladback på Andreas Christensen. Spilleren er for tiden på lån hos den tyske klubben og vil forbli på lån der den kommende sesongen. (Sky Sports)