FORVIRRING: Hvor spiller Diego Costa neste sesong? Foto: Scanpix / Stephen Bartholomew / Cesar Manso
FORVIRRING: Hvor spiller Diego Costa neste sesong? Foto: Scanpix / Stephen Bartholomew / Cesar MansoVis mer

Ryktebørs: Full forvirring rundt Diego Costas fremtid i Chelsea

Her er dagens ryktebørs.

Det er full forvirring rundt Diego Costa i dag. Spissen har lenge vært linket til gamleklubben Atletico Madrid, men flere medier er uenige med hverandre i overgangssagaen. Marca melder at Atletico Madrid-president Enrique Cerezo har sagt at Costa og klubben er nær en avtale. ESPN derimot skriver at presidenten benekter de uttalelsene. Den amerikanske nettsiden forteller at presidenten ønsker seg Costa tilbake til klubben og at de jobber for en overgang.

Hva spilleren selv ønsker er også uklart. I går var det flere medier, deriblant Eurosport, som skrev at spissen hadde lagt inn et ønske om å bli solgt fra klubben. Dette avviser London Evening Standard. London-avisa skriver at Costa trener som normalt med klubben i sommer, og det ventes at han blir værende på Stamford Bride. Chelsea er stadig linket til Alvaro Morata, Romelu Lukaku og Gabriel Barbosa, og fremtiden til Diego Costa er usikker.

Arsene Wenger vil forsterke forsvarsrekka og ser etter spillere som kan tilføye mer dybde i laget. Manchester Citys Jason Denayer og Borussia Dortmunds Matthias Ginter skal være hovedmålene til franskmannen. Førstnevnte har ikke fått spilletid for City og har vært på to utlån. Wenger håper å kunne lokke belgieren til Emirates med spill på førstelaget. Tyske Ginter kom til Dortmund i 2014 og har også slitt med spilletid. The Sun melder at duoen vil koste mellom ti og tolv millioner pund.

Robin Van Persie er interessert i en retur til Premier League. Spissen har vært skadeplaget i Fenerbahce, men scoret likevel 16 mål i sin første sesong. Middlesbrough, West Ham og Crystal Palace har vist interesse for nederlenderen, men nå har også Stoke hevet seg inn i kampen. Det største hinderet for en retur til England skal være nederlenderens høye lønn, skriver Daily Mail.

Det er ingen hemmelighet at West Ham er på spissjakt i sommer, og det skal ha skapt problemer for Diafra Sakho. Spissen ønsker å forlate klubben, men West Ham nekter å selge ham med mindre det kommer inn en god erstatning. Senegaleseren leverte inn en forespørsel om å bli solgt tidligere i juli etter at London-klubben avslo et bud fra Sunderland. West Bromwich, Hamburg og Sevilla er interessert i 26-åringen ifølge Daily Mirror.

Alvaro Negredo er nær en retur til Premier League. Spissen, som har vært i Valencia de siste to årene (et som offisiell spiller og et på lån fra Manchester City), er enig med Middlesbrough om en overgang. Negredo har hatt en grei sesong i Valencia med fem mål på 25 kamper, men han er ikke førstevalg i klubben. Dermed var spanjolene fornøyd med budet på seks millioner pund fra Middlesbrough, melder Marca. Spilleren er på vei til nord-øst England for å ta medisinske tester før avtalen offentliggjøres.

Sky Sports skriver i dag at Juventus ikke vil betale den elleville summen Napoli vil ha for Gonzalo Higuain. Napoli krever 94 millioner euro for spissen som ble toppscorer i Serie A forrige sesong. Det er Juventus-president Giuseppe Marotta som har gått ut og sagt at klubben ikke vil løse ut argentineren fra sin kontrakt. Napoli vet at også Arsenal er interessert i Higuain, men har ikke mottatt noen forespørsel fra London-klubben.

Manchester City får konkurranse fra Real Madrid og Bayern München om Leroy Sane. Det er spillerens far som har uttalt at Real og Bayern også er interessert i spilleren som er et av Citys hovedmål melder Goal. Schalke er foreberedt på å selge midtbanespilleren denne sommeren.

Andre rykter:

- Leicester krever 45 millioner pund for Riyad Mahrez, men tror at spilleren vil bli i klubben tross interesse fra Arsenal, Chelsea og Barcelona. (Goal)

- Zinedine Zidane innrømmer at han ikke kan garantere James Rodriguez en fast plass på laget, dermed er colombianerens fremtid usikker i Real Madrid. (Daily Mail)

- Nathan Dyer vil bli i Swansea til tross for at han var lånt ut til Leicester forrige sesong. (South Wales Evening Post)

- Joe Harts fremtid i City er usikker etter at klubben ble enige med Argentinas Geronimo Rulli om en avtale verdt fire millioner pund. (Daily Mail)

- Besiktas er interessert i Bastian Schweinsteiger, men har konkurranse fra Paris Saint-Germain (Daily Mail)

- Manchester United følger Monacos Fabinho. Klubben skal være interessert i å kjøpe forsvarspilleren for 25 millioner pund. (Daily Mail)

- Ragnar Klavan skal ha sin medisinske undersøkelse i Liverpool i dag, før klubben planlegger å annonsere overgangen senere denne uka. (Goal)

- Geroges- Kevin N'Koudou skal ha sin medisinske undersøkelse for Tottenham i dag. (Sky Sports)

- Watford skal være enige med Marseille om en overgang for Brice Dja Djedje (Watford Observer)