TIL CITY?: John Stones. Foto: Reuters / Phil Noble
Livepic
 TIL CITY?: John Stones. Foto: Reuters / Phil Noble LivepicVis mer

Ryktebørs: Guardiola med rekordbud på forsvarspiller

Her er dagens ryktebørs.

Pep Guardiola skal ha lagt inn bud på hele 53 millioner pund for Evertons John Stones melder The Sun. Den sentrale forsvarspilleren er en av de mest ettertraktede ungguttene i Premier League og det blir vanskelig for Everton å beholde spilleren. Dersom Merseysideklubben aksepterer budet vil Stones bli den dyreste forsvarspilleren i historien.

Arsenal står klare med 55 millioner pund for å sikre seg tyske Julian Draxler. Wenger har lenge vært fan av 22-åringen og Wolfsburg har hintet om at de vil gi slipp på midtbanespilleren i sommer. Daily Mirror melder videre at Draxler har kontrakt med Wolfsburg frem til 2020, men siden klubben ikke sikret seg Champions League-spill neste sesong kan de bli tvunget til å selge unggutten.

I tillegg til Draxler er Wenger fortsatt på spissjakt. Sky Sports melder at Gonzalo Higuain har seilet opp som førstevalg for London-klubben. Spissen er klar for å forlate Napoli og har takket nei til et spektakulært tilbud fra Kina. Higuain ble toppscorer i Serie A forrige sesong og Napoli nekter å selge spissen billig. Arsenal kan komme til å tilby den italienske klubben penger i tillegg til Olivier Giroud for å sikre seg argentineren.

Everton jakter Newastles midtbanespiller Georginio Wijnaldum ifølge Sky Sports. Nederlenderen skal være et av klubbens hovedmål denne sommeren da Ronald Koeman ønsker å styrke midtbanerekka. De blåkledde skal stå klare med 25 millioner pund for spilleren som kostet 14.5 millioner pund da han kom til Newcastle for et år siden.

Thomas Vermaelen uttalte nylig at han ønsker en retur til Premier League og det skal ha fått gamle klubben til å ville hente hjem spilleren melder Daily Star. Vermaelen dro til Barcelona i 2014, men har slitt med skader og har fått lite spilletid. Barcelona signerte også nylig Samuel Umtiti og dermed er fremtiden usikker for belgieren. West Ham følger også situasjonen nøye.

N'Golo Kante har blitt tilbudt en ny kontrakt av Leicester, men spilleren foretrekker en overgang til Chelsea ifølge Daily Mail. Den nye kontrakten vil gi Kante 100 tusen pund i uka, men det skal visst ikke være nok for å beholde franskmannen. Chelsea står klare med 30 millioner pund for midtbanespilleren som skal være ivrig etter å jobbe med Antonio Conte. 25-åringen har fått tilbud fra Shanghai SIPG, Real Madrid og Paris Saint-Germain men ønsker å bli i Premier League.

Stoke, Watford, West Bromwich, Leicester og RBLeipzig kjemper om Juventus-spilleren Mario Lemina. The Sun rapporterer at Stoke skal være villig til å betale 17 millioner pund for midtbanespilleren. Lemina spilte kun 18 kamper forrige sesong grunnet skadeforfølgelser. Stoke er også interessert i å signere egyptiske Ramadan Sobhi og West Broms Saido Berahino.

Andre rykter:

- Dersom Arsenal ikke får sikret seg Higuain vil de by 42 millioner pund for Alaxandre Lacazette. (Daily Express)

- Real Madrid har fortalt Alvaro Morata at han ikke kommer til å bli solgt i sommer (The Independent)

- Tottenham er interessert i Barcelonas Cristian Tello som nylig avslo et tilbud fra Liverpool. (Daily Express)

- Liverpool jobber for å løse kontraktsituasjonen til Joe Allen (Sky Sports)

- Klopp har også sagt til Balotelli at han kan finne seg en ny klubb. (BBC Sport)

- Everton, Southampton og West Ham er alle interessert i Arturo Mina som imponerte under årets Copa America. (The Sun)

- Barcelona linkes til Manchester United-ving Memphis Depay. (Daily Telegraph)

- Manchester City skal være enige med Leroy Sane om personlige betingelser (Blid – Tysk)

- Chelsea har trappet opp jakten på Portugals Joao Mario (The Sun)