PÅ VEI BORT: Samir Nasri. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock 
PÅ VEI BORT: Samir Nasri. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

Ryktebørs: Guardiola vil ikke ha en tjukk midtbanespiller

Her er dagens ryktebørs.

(FourFourTwo) Vi starter dagens ryktebørs med Samir Nasri. Sky Sports skriver at Manchester City vil høre på bud for midtbanespilleren etter at han kom på trening med litt «ferievekt». Guardiola er veldig streng med spillerne og krevde at franskmannen skulle trene alene frem til han hadde gått ned. 29-åringen har slitt med spilletid i City i tillegg til at han har vært mye skadet. AC Milan, Inter og Roma er alle interessert i spissen som er verdsatt til 17 millioner pund.

Ifølge Daily Mail er ikke Nasri den eneste som er på vei bort fra City. Guardiola har signert sju nye spillere i sommer og er nå innstilt på å kvitte seg med «dødvekt». Jesus Navas Wilfried Bony og Eliaquim Mangala er alle uten en fremtid i klubben.

Everton har lagt inn et bud verdt 18 millioner pund på Sunderlands Lamine Kone. Klubben ønsker seg Kone som en erstatning for John Stones. Sunderland har vært rolige på overgangsmarkedet i sommer på grunn av lite penger, og ønsker derfor å få en Evertonspiller i retur. Ronald Koeman håper også at han får hentet Swanseas Ashley Williams før vinduet stenger 31. august, skriver Daily Mail.

Chelsea og Leicester har forhørt seg om ungguttene Maia og Gabigol i Santos. Den brasilianske duoen har gått i gjennom samme ungdomsakademi som Neymar, og er spådd en lysende fremtid. Goal skriver at Chelsea håper å signere Maia som er en defensiv midtbanespiller, mens Leicester vil signere spissen Gabriel Barbosa også kjent som Gabigol.

Arsenals forsvarsmareritt fortsetter etter at Gabriel ble skadet i en kamp mot Manchester City. Daily Mirror melder at klubben nå har trappet opp jakten på Valencias Shkodran Mustafi og West Bromwichs Jonny Evans. Håpet er at overgangene blir klare innen søndagens sesongåpning mot Liverpool. Duoen skal være tilgjengelig for omtrent 40 millioner pund.

Crystal Palace har avslått et bud på 18 millioner for Yannick Bolasie. Det er Everton som håper å signere spissen i tilfelle Romelu Lukaku skulle forsvinne til Chelsea. Crystal Palace nekter likevel å selge kongoleseren for mindre en 30 millioner pund. The Guardian skriver at Londonklubben trenger pengene for å signere Liverpools Christian Benteke.

West Ham er fortsatt interessert i å signere Carlos Bacca for 20 millioner pund. Klubben har allerede signert spissduoen Andre Ayew og Arthur Masuaku, men vil fortsatt forsterke angrepet. Avtalen vil gi Bacca en ukelønn på 120 000 pund, noe som er dobbelt av hva han tjener i AC Milan, skriver Daily Mail.

Andre rykter:

- Inter nekter å selge Mauro Icardi til tross interesse fra Napoli og Arsenal. (Gazzetta World)

- Leicester nærmer seg en overgang for Lucas Perez hos Deportivo La Coruna. Avtalen vil komme på litt over tolv millioner pund. (Leicester Mercury)

- Arsenal, Milan og Borussia Drotmund er alle interessert i signere Besiktas' Oguzhan Ozyakup. (Gazzetta World)

- Etter at Frank De Boer ble ny manager i Inter har klubben gjenopptatt sin interesse for Joao Mario i Sporting Lisboa. (Gazzetta World)