UØNSKET: Christian Benteke. Foto:  EPA / PETER POWELL
UØNSKET: Christian Benteke. Foto:  EPA / PETER POWELLVis mer

Ryktebørs: Liverpool-spiss til erkerival

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet / FourFourTwo) Everton planlegger å hente Christian Benteke dersom Romelu Lukaku forlater klubben i sommer. Benteke er ikke i fremtidsplanene på Anfield og har vært linket til flere klubber i sommer. Crystal Palace droppet jakten på grunn av de 30 millionene Liverpool krever for spissen. Sunderland har også vist interesse for belgieren, og David Moyes er klar for å kjempe mot gamleklubben om 25-åringen, skriver Daily Mirror.

José Mourinho har uttalt at Manchester United kommer til å signere en spiller til i løpet av overgangsvinduet. Ifølge Talksport nekter manageren å kommentere ryktene rundt Paul Pogba, men hinter til at det fortsatt er tid til å gjennomføre en overgang. The Telegraph skriver på sin side at rekordovergangen kommer til å bli annonsert før United møter Leicester i Community Shield på søndag.

Etter å ha mistet Eder, Alberto Paloschi og lånt ut Bafetimbi Gomis er Swansea på spissjakt, og de nærmer seg en overgang for Fernando Llorente. Daily Mirror skriver at waliserne kommer til å betale fem millioner pund for Sevilla-spissen. Dessverre for Swansea er Andre Ayew linket til West Ham og derfor må de gjennomføre en overgang for Llorente så fort som mulig.

Wolfsburg har fortalt Julian Draxler at han ikke får lov til å forlate klubben i sommer, ifølge Sky Sports. Midtbanespilleren har vært koblet til Arsenal etter et vellykket EM, og Draxler selv har uttalt at han ønsker å forlate den tyske klubben. Ifølge The Independent har Everton nå kastet seg inn i kampen om spilleren. Ronald Koeman er frustrert over klubbens aktivitet på overgangsmarkedet og har derfor forhørt seg om 22-åringen.

West Ham er ikke interessert i å signere Mario Gomez, skriver The Sun. Dermed står Barcelona og Borussia Dortmund igjen i kampen om den tyske spissen. Gomez er tilbake i Fiorentina etter å ha vært på lån hos Besiktas forrige sesong. Sistnevnte klubb håper fortsatt at de kan gjøre overgangen permanent, men tyskeren vil ikke bli i Tyrkia på grunn av den politiske situasjonen.

Marseilles midtbanespiller Lassana Diarra håper å få til en overgang til Premier League. Spilleren har vært hovedmål for Inter i sommer, men spillerens agent har nå tilbudt ham til Manchester United og Tottenham. Roberto Mancini kommer likevel ikke til å gi opp kampen om franskmannen som er verdsatt til ti millioner euro, skriver Gazzetta World.

Etter at Alberto Moreno gjorde flere katastrofale feil forrige sesong vil nå Jürgen Klopp hente en ny ventreback. Øverst på ønskelista finner vi Kölns Jonas Hector som gjorde et godt EM for Tyskland i sommer. The Sun skriver at Klopp er desperat etter å styrke forsvaret før sesongstart, ettersom Sakho og Gomez er skadet. Liverpool har også vært koblet til AC Milans Mattia De Sciglio, mens Hector også kobles til Napoli.

Andre rykter:

- Carlo Ancelotti har uttalt at Bastian Schweinsteiger ikke inngår i klubbens planer. Dermed er en retur til Bayern München utelukket. (Sky Sports)

- Schweinsteiger ser nå på muligheter i Serie A – Milan, Inter og Lazio har meldt sin interesse for midtbanespilleren. (Gazzetta World)

- Tottenham vurderer å legge inn et bud på Espanyol-keeper Pau Lopez. (Daily Mail)

- Hull har avslått et bud på fem millioner pund fra Middlesbrough for forsvarspiller Harry Maguire. (Sky Sports)

- Tottenham forbereder et bud verdt ti millioner pund for Bragas midtbanespiller Rafa Silva. (Goal)

- Real Madrid jakter Bayern Münchens David Alba, og står klare med et bud på 65 millioner euro. (AS)

- Både Burnley og Southampton kjemper om Anderlechts midtbanespiller Steven Defour. (The Sun)

- Sunderland kjemper mot Milan og Monaco om signaturen til Benficas Eduardo Salvio. (Chronicle Live)