VIL BORT: Romelu Lukaku. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock 
VIL BORT: Romelu Lukaku. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock Vis mer

Ryktebørs: Lukaku vil tvinge gjennom overgang til Chelsea

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) Chelsea jobber hardt for å hente Romelu Lukaku tilbake til Stamford Bridge. Daily Mail melder at London-klubben byr hele 65 millioner pund pluss Loic Remy for spissen. Everton vet at Lukaku ønsker å forlate klubben, men nekter å selge med mindre de får 75 millioner pund for ham. 23-åringen har fortsatt tre år igjen av sin kontrakt, men overveier å tvinge i gjennom et salg til gamleklubben.

Thomas Vermaelen er på vei bort fra Barcelona, og Roma leder kampen om forsvarspilleren. Ifølge Gazzetta World håper den italienske klubben å hente belgieren på lån. Ettersom Barcelona har hentet Lucas Digne og Samuel Umtiti er de åpne for å la Vermaelen gå, men de krever ti til tolv millioner euro for at overgangen skal bli permanent etter sesongslutt. Roma er usikre på om de vil ha spilleren permanent, og jobber for at avtalen bare inkluderer førsterett på kjøp. Arsenal og West Ham er også interessert i Vermaelen.

Etter å ha sikret seg Leroy Sane fokuserer nå Pep Guardiola for fullt på å hente John Stones. Problemet med overgangen er at Manchester City og Everton har helt forskjellig oppfatning av spillerens verdi: Ctiy er villig til å gi 40 millioner pund, mens The Toffees krever 50. Guardiola ville la Wilfried Bony gå motsatt vei, i tillegg til penger, men det ble avslått av Merseryside-klubben. Everton er av den oppfatning at City vil gi etter deres krav, skriver Daily Mirror.

Sunderland har tilgode å hente spillere til klubben i sommer og David Moyes planlegger flere «billigkjøp». Tidligere denne uka uttrykte han at klubben er interessert i Manchester Uniteds Marouane Fellaini og Adnan Januzaj. I dag skriver Daily Express at også Burnleys Andre Gray er på ønskelista til den nye Sunderland-manageren

.Bayern München er interessert i å hente hjem Bastian Schweinsteiger om han forlater Manchester United. Sky Sports skriver at dersom tyskeren ønsker en retur til Bayern så vil de starte samtaler med ham. Tidligere denne uka måtte 32-åringen trene med reservelaget og Mourinho skal være ivrig etter å kvitte seg med midtbanespilleren. Schweinsteiger kom til Bayern i 1998, og var der helt frem 2015.

Hull mangler fortsatt en manager og Chris Coleman skal være førstevalget. Wales-manageren imponerte under EM og Hull håper de kan lokke ham vekk fra landslaget. Det walisiske fotballforbundet er ikke interessert å la manageren gå, men Coleman selv skal være åpen for samtaler med klubben. Gianfranco Zola og Roberto Martinez anses som andrevalg, skriver Daily Telegraph.

Real Madrid håper at en overgang for Newcastles Moussa Sissoko vil gå fort, skriver The Guardian. Det ventes at spanjolene vil legge inn et bud på midtbanespilleren i løpet av de nærmeste dagene. Real håper at de kan presse ned priskravet på 35 millioner pund ved å tilby de to unge spillerne, Mariano Diaz og Marcos Llorente, på lån den kommende sesongen. Newcastle er forberedt på at franskmannen forsvinner i sommer og er godt i gang med å signere Mohamed Diamé fra Hull som erstatter.

Andre rykter:

- Paris Saint-Germain er enige med Real Madrid om en overgang verdt 25 millioner euro for Jese. (Marca)

- Roma nærmer seg en overgang for Tottenhams forsvarspiller Federico Fazio. (Gazzetta World)

- Stoke er villige til å sende enten Joselu, Mame Diouf eller Peter Crouch i motsatt retning for å sikre seg West Bromwichs Saido Berahino. (Stoke Sentinel)

- Swansea har avslått Evertons bud på Ashley Williams. (Sky Sports)

- Julian Draxler ønsker å forlate VFL Wolfsburg til fordel for en større klubb. (Bild – tysk)

- Arsenal og Juventus kjemper om signaturen til PSG-spiller Blaise Matuidi. (Gazzetta World)

- Lyon-manager innrømmer at det er muligheter for at Alexandre Lacazette forlater klubben i sommer. (Sky Sports)

- Diafra Sakho er nær en overgang fra West Ham til West Bromwich verdt 15 millioner pund. (The Guardian)