TIL CITY?: Leonardo Bonucci er linket til Manchester City. Foto: AFP PHOTO / VINCENZO PINTO
TIL CITY?: Leonardo Bonucci er linket til Manchester City. Foto: AFP PHOTO / VINCENZO PINTOVis mer

Ryktebørs: Manchester City desperate etter italiensk signatur

Her er dagens ryktebørs:

Manchester City skal stå klare med 43 millioner pund for Juventus-back Leonardo Bonucci. Sky Sports sine kilder rapporterer at klubben skal i samtaler med spillerens representanter om en overgang i løpet av uka. Bonucci spilte bra for Italia i EM og har gjort det godt for Juventus denne sesongen. På mandag ble det kjent at Juventus hadde avslått et bud på 38 millioner pund for Bonucci. Forsvarskjempen har vært i Juventus i seks år etter å ha kommet fra Bari.

Jürgen Klopp planlegger å slanke Liverpool-troppen med hele åtte spillere melder Daily Mirror. Klubben har allerede frigitt Jose Enrique og Kolo Toure mens Jerome Sinclair har blitt solgt til Watford. Manageren ønsker å tjene så mye penger som mulig på de øvrige spillerne som skal ut. Crystal Palace er interessert i Christian Benteke, men Liverpool krever 30 millioner pund for spissen, noe som kan skremme bort London-klubben. Andre spillere som ventes å forlate klubben er Joe Allen, Martin Skrtel og Jordon Ibe. Lucas Leiva og Mario Balotellis fremtider er også usikre i Liverpool.

Arsenal er klare til å by på tyske Julian Draxler som spiller i Schalke ifølge The Sun. Wenger skal stå klar til å by hele 43 millioner pund for den tyske stjernen. Tanken er at Draxler og Giroud skal fronte angrepsrekka neste sesong. Klubben er også interessert i å skaffe en ekstra spiss, her er Alvaro Morata, Karim Benzema, Gonzalo Higuain og Pierre-Emerick Aubameyang øverst på ønskelista.

Manchester United har lenge vært linket til Frankrikes Paul Pogba. Sky Sports melder nå at klubben er i samtaler med spilleren om en avtale verdt 100 millioner pund. Juventus ønsker å beholde midtbanespilleren, men kan ikke konkurrere dersom United tilbyr Pogba opp til 300 tusen pund i uka.

Wales-spillerne Joe Allen og Hal Robson-Kanu har tilbud fra både Premier League-klubber og utenlandske klubber. Allen har ikke fått mye spilletid under Klopp i Liverpool, og etter et fantastisk EM har klubber som Sevilla, Southampton og gamleklubben Swansea meldt sin interesse for midtbanespilleren. The Daily Telegraph melder videre at Swansea også er interessert i Hal Robson-Kanu. Spissen står uten klubb etter at han ble frigitt fra Reading etter sesongslutt. Hull ønsker også spissens signatur.

Øvrige rykter:

- Real Madrid ønsker å låne ut Martin Ødegaard til en klubb i Bundesliga, det er ukjent hvilke klubber det er snakk om. Foreløpig ser det likevel ut til at nordmannen vil bli med Real Madrid på deres sommerturne. (Marca – på spansk)

- Liverpool har akseptert et bud fra Bournemouth på Jordon Ibe, budet lyder på 15 millioner pund og avtalen ventes å bli offentliggjort i nærmeste fremtid. (Sky Sports)

- Martin Skrtel er i samtaler med Fenerbahce. (Sky Sports)

- Radja Nainggolan har sagt nei til en kontrakt med Chelsea – spilleren ønsker å bli i Roma (Daily Express)

- West Ham-spiss Diafra Sakho har lagt inn et skriftlig ønske om å bli solgt fra klubben i sommer. (Daily Mail)

- Sunderland er nær en avtale med Davide Santon hos Inter (The Guardian)