RIVALER: Jürgen Klopp og Jose Mourinho står på hver sin side av hatoppgjøret mellom Liverpool og Manchester United denne sesongen. Mourinho vil nå hente den første Liverpool-spilleren til United på 52 år. (Her er de to da Mourinho var Chelsea-manager i fjor) Foto: Ben Queenborough / BPI / REX Shutterstock
RIVALER: Jürgen Klopp og Jose Mourinho står på hver sin side av hatoppgjøret mellom Liverpool og Manchester United denne sesongen. Mourinho vil nå hente den første Liverpool-spilleren til United på 52 år. (Her er de to da Mourinho var Chelsea-manager i fjor) Foto: Ben Queenborough / BPI / REX ShutterstockVis mer

Ryktebørs: Mourinho vil bryte en 52 år lang overgangsboikott

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) Jose Mourinho planlegger å snappe Liverpools Joe Allen foran nesa på Swansea. Manageren lot seg imponere av Allen som kom med på UEFAs lag over de beste spillerne i EM. Waliseren har bare ett år igjen av kontrakten sin med Liverpool og Klopp er ivrig etter å løse kontraktsituasjonen, men er villig til å selge dersom det kommer et godt bud på midtbanespilleren. Swansea har lenge vært linket til Allen, men Mourinho håper å kunne lokke ham til Old Trafford med spill i Europa neste sesong ifølge South Wales Evening Post. Dersom Allen blir hentet til United vil det gjøre Schweinsteiger, Herrera, Mata og Fellainis fremtider enda mer usikre enn de er i dag. De to rivalene har ikke hatt noen direkte overgang mellom klubbene siden Phil Chisnall gikk til Liverpool i 1964.

Liverpool på sin side har kastet seg inn i kampen om Newcastles Georginio Wijaldum melder Daily Telegraph. Klopp håpet først å signere midtbanespilleren Piotr Zielinski, men ser ikke ut til å komme noen vei. Dermed har han nå rettet sin oppmerksomhet mot Wijnaldum som storspilte for Newcastle i fjor. Nederlenderen er jaktet av flere andre klubber. Liverpool er også nær en overgang for estlenderen Ragnar Klavan.

Tottenham er i samtaler med Marseille om en overgang for Georges-Kevin N'Koudou. London-klubben håper å sikre seg midtbanespilleren i en byttehandel pluss penger. Avtalen skal lyde på elleve millioner pund pluss midtbanetalentet Clinton N'Jie. Den franske klubben trenger penger og er derfor villige til å selge spillere under markedsverdi. Arsenal, West Ham og Manchester United følger også franskmannen melder Daily Mail.

Islands Johann Berg Gudmundsson er nær en overgang til Burnley. Premier League-klubben har ikke fått spillerne de først ønsket og ser nå på andre alternativer. Gudmundsson imponerte sammen med Island i EM og vil koste den nyopprykkede klubben to og en halv millioner pund skriver Daily Mirror. Islendingen forlater dermed Charlton etter to år.

Leicester vil bruke pengene de fikk for N'Golo Kante på to nye spillere. Ranieri har allerede hentet Nampalys Mendy som en erstatter for midtbanespilleren, men ønsker fortsatt å forsterke laget ifølge Daily Mirror. Duoen som står øverst på Leicesters ønskeliste er Burnleys Michael Keane og Norwichs Robbie Brady. Premier League-vinnerne er under mye press fra storklubbene som jakter flere av spillerne deres. Kasper Schmeichel, Riyad Mahrez og Danny Drinkwater kobles alle bort fra klubben i sommer.

Portugal-keeper Rui Patricio skal være desperat etter å spille i Premier League. Everton som jakter en keeper skal være interessert i å hente portugiseren fra Sporting Lisboa. Patricio beviste at han har det som trengs for å spille i en stor liga, og håper at sommerens prestasjon får ham til utlandet skriver The Sun. Evertons nye manager Ronald Koeman har vært linket til både Joe Hart og Kasper Schmeichel, men tanken på å hente Patricio for seks millioner pund skal være lokkende for nederlenderen.

Andre rykter:

- Riyad Mahrez er koblet til Barcelona etter å ha fortalt Leicester at han vil forlate klubben ( The Sun)

- Barcelona gjør seg klare til å tilby Lionel Messi en ny multi-million-avtale for å skremme bort andre klubber. (The Sun)

- Villarreal ønsker å hente Manchester Uniteds forsvarspiller Marcos Rojo på lån. (Daily Mail)

- Schalke vil hente Southamptons Dusan Tadic ettersom de ser ut til å miste Leroy Sane til Manchester City. (Daily Mail)

- Manchester City, Manchester United og Tottenham er alle interessert i 17 år gamle Reece Oxford hos West Ham. (The Sun)

- Pep Guardiola ser etter en ny keeper og PSV-keeper Jeroen Zoet er en av de han vurderer. (Daily Mail)

- Chelsea, Manchester United og West Ham er interessert i Real Madrids James Rodriguez. (The Sun)