JOSÉ MOURINHO: Bare Paul Pogba får komme inn dørene da ni andre blir kastet ut. Foto: AFP PHOTO / JON SUPER 
JOSÉ MOURINHO: Bare Paul Pogba får komme inn dørene da ni andre blir kastet ut. Foto: AFP PHOTO / JON SUPER Vis mer

Ryktebørs: Mourinhos store opprenskning - ni spillere vrakes

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) José Mourinho har fortalt ni spillere at de kan finne seg en ny klubb eller gå på lån. Bastian Schweinsteiger og Adnan Januzaj er blant de som ikke er med i fremtidsplanene til manageren. Mourinho vil slanke troppen ned til 24 spillere, og har derfor startet oppryddingen. Ungguttene James Wilson og Andreas Pereira er de eneste som har blitt fortalt de inngår i langsiktplanene, men de trenger førstelagserfaring. Daily Mail skriver at Will Keane, Tyler Blackett, Paddy McNair, Cameron Brothwick-Jackson og Tim Fosu-Mensah er de resterende spillerne som ikke er ønsket på Old Trafford.

Signeringen alle venter på nærmer seg: Paul Pogbas agent er i sluttfasen av avtalen som tar Pogba fra Juventus til Manchester United. Sky Sports melder at det bare er noen detaljer igjen før avtalen er ferdig, og overgangen kan skje allerede i løpet av helgen. United vil betale nærmere en milliard norske kroner for midtbanespilleren de lot gå i 2012. Ifølge Daily Mail skal Pogba gjennomgå den medisinske undersøkelsen i Los Angeles før han signerer en femårskontrakt med over 3 millioner i ukelønn.

Arsenal har startet samtaler med Valencia om en overgang for Shkodran Mustafi. London-klubben trenger forsterkninger i forsvaret da Per Mertesacker vil være skadet i lang tid fremover. Ifølge Sky Sports har tyskeren en utkjøpsklausul på 42 millioner pund, men Arsenal kan signere ham for 25 millioner pund pluss tillegg.

Pep Guardiola bekrefter at Manchester City er i samtaler med Everton om John Stones. Forsvarspilleren har vært koblet til klubben i hele sommer. Stones er for tiden med Everton i sesongoppkjøringen, men skal være ivrig etter å flytte til Manchester. Merseyside-klubben krever 50 millioner pund, men City håper å sikre seg spilleren for en betraktelig lavere sum, melder Sky Sports.

Wilfred Zaha kan være på vei ut dørene i Crystal Palace. Vingen har havnet i krangel med klubbledelsen om ny kontrakt. Zaha har tre år igjen av kontrakten med London-klubben, og trodde han skulle fornye den nå i sommer. Så bestemte klubben at bare spillere med under et år igjen av kontraktene sine ville bli vurdert. Dette skal ha fått 23-åringen rasende - han ønsker nemlig mer i lønn, skriver The Sun.

David Moyes prioriterer å hente en spiss, en midtbanespiller og en høyre back til Sunderland i sommer. Sunderland Echo kan fortelle at argentinske Eduardo Salvio er spissen som vurderes. Problemene ved en overgang for 26-åringen er at han vil koste rund 20 millioner pund, noe Moyes ikke har råd til da han er på et budsjett.

Ettersom Real Madrid ser ut til å tape kampen om Paul Pogba, har spanjolene begynt å se seg om etter alternativer. Gazzetta World melder at Newcastles Moussa Sissoko og PSGs Marco Verratti er de midtbanespillerne som blir vurdert. Sissoko er verdsatt til 35 millioner euro og franskmannen vil mest sannsynlig gripe sjansen om å flytte etter at Newcastle rykket ned forrige sesong. Verratti derimot vil det være vanskeligere å hente, da han blir ansett som en viktig brikke for den franske klubben.

Andre rykter:

- Leonardo Bonucci kommer til å bli værende i Juventus denne sommeren. (Gazzetta World)

- Jürgen Klopp har antydet at Liverpool ikke vil signere flere spillere i dette overgangsvinduet. (Daily Mail)

- Paris Saint-Germain viser interesse for Jese Rodriguez som vil bort fra Real Madrid. (Gazzetta World)

- Kevin-Prince Boateng vil signere en ettårskontrakt med Las Palmas. (AS)

- Roma vil hente Lazar Markovic – Liverpool skal være ivrig etter å kvitte seg med midtbanespilleren. (Gazzetta World)

- Robin Van Persie kan være på vei til skotske Rangers. (The Sun)

- Swansea vil hente Peter Crouch for tre millioner pund. (South Wales Evening Post)

- Atletico Madrid-manager Diego Simone har hintet om at han ønsker å jobbe i England i fremtiden. (Daily Mail)

- Swansea kjemper mot Sporting Lisboa om Sevilla-spiss Fernando Llorente. (Gazzetta World)

- Arsenal vil hente Juventus-spiss Mario Madzukic ettersom de mislyktes i å hente Alexandre Lacazette. (The Sun)