PÅ LÅN: Martin Ødegaard vil spille for Jürgen Klopp. Foto: AP Photo/Alberto Saiz
PÅ LÅN: Martin Ødegaard vil spille for Jürgen Klopp. Foto: AP Photo/Alberto SaizVis mer

Ryktebørs: Ødegaard vil til Premier League

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet / FourFourTwo) Martin Ødegaard kommer til å bli sendt på lån den kommende sesongen. Flere Bundesliga-klubber er interessert i nordmannen, men Hamburg og Bayern Leverkusen ser ut til å være i spissen. 17-åringen selv håper at Jürgen Klopp skal hente ham til Liverpool. Derfor har ikke spilleren sagt ja til noen av de tyske klubbene ennå. Før midtbanespilleren gikk til Real var han på trening i Liverpool.Ødegaard er ivrig etter å jobbe med Klopp – som har et talent for å utvikle unge spillere. Til Liverpool-supporteres irritasjon er det The Sun som har denne saken.

Arsenals forsvarsrekke er katastrofal før sesongstart. Koscielny er utilgjengelig og Mertesacker er skadet, dermed er Wenger på desperat jakt etter forsterkninger. Klubben har forhørt seg om Valencias Shkodran Mustafi og West Bromwichs Jonny Evans, men ifølge Daily Mail har de ikke lagt inn noe bud. Mustafi har en utkjøpsklausul på 41 millioner pund, men Valencia er villig til å høre på bud rundt 25 millioner. Chelsea er også interessert i tyskeren.

Antonio Conte har uttalt at han vil ta en opprydding i stallen, men håper likevel å hente flere spillere. I løpet av OL kommer speidere til å holde et øye med den brasilianske midtbanespilleren Tiago Maia. Daily Mirror skriver at unggutten er tilgjengelig for 15 millioner pund fra Santos. I tillegg til brasilianeren håper manageren å hente Romely Lukaku og Kalidou Kaulibali i sommer.

Sporting Lisboas Islam Slimani har lagt inn et ønske om en overgang. Spissen scoret 31 mål i forrige sesong, men ønsker å forlate klubben til fordel for Premier League. Everton og Southampton har begge vist interesse for spilleren. Bakgrunnen for overgangsønsket er at en ukjent engelsk klubb har lagt inn et bud på 17 millionrt pund for Slimani, skriver The Sun.

Ajax har gått videre i til de siste kvalifiseringsrundene til Champions League, og ønsker å forsterke troppen. Etter at klubben solgte Arkadiusz Milik til Napoli mener manager Peter Bosz at de spesielt trenger å forsterke angrepet. Mario Balotelli er øverst på ønskelista og klubben har allerede vært i samtaler med spillerens agent (Mino Raiola) og Liverpool, skriver Daily Mail.

Watford jobber for å signere Juventus-duoen Roberto Pereyra og Mario Lemina, men iflølge Daily Mail ser det ikke lyst ut. Argentinske Pereyra ønsker ikke å forlate de italienske seriemesterne, og vil bli i klubben å kjempe om en plass på førstelaget - til tross lite spilletid forrige sesong. Lemina er også et av overgangsmålene til Real Betis, og Juventus krever 17 millioner pund for spilleren. Både Watford og Betis har fått beskjed om at dersom de vil hente midtbanespilleren må de innfri summen som kreves.

Andre rykter:

- Paul Pogbas overgang ventes å bli annonsert før sesongstart. (Manchester Evening News)

- Manchester City nærmer seg en avtale for Marlos Moreno fra Atlético Nacional. (The Guardian)

- Chelsea følger situasjonen til Nicolae Stanciu hos Steaua București. (Daily Mirror)

- West Bromwich har trukket seg fra å signere Diafra Sakho. (Daily Mail)

- Juventus og Monaco er interessert i Romas midtbanespiller Leandro Paredes. (Gazzetta World).

- Det ventes at Everton vil komme med et forbedret bud på Swanseas Ashley Williams. (The Guardian)

- Arsenals Mathieu Debuchy er nær en låneavtale med Galatasaray. (Daily Star)

- Everton nekter å selge John Stones for mindre enn 50 millioner pund. (Sky Sports)

- Fernando Llorente gjennomgår den medisinske undersøkelsen i Swansea i dag. (Sky Sports)

- Jürgen Klopp kommer ikke til å selge Lucas Leiva før forsvarsproblemene er løst. (Liverpool Echo)