SAGAEN FORTSETTER: Paul Pogba. Foto: REUTERS / Alessandro Garofalo
SAGAEN FORTSETTER: Paul Pogba. Foto: REUTERS / Alessandro GarofaloVis mer

Ryktebørs: Pogba blir Uniteds nye nr. 6

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet / FourFourTwo) Manchester United fyrer opp under ryktene om en overgang for Paul Pogba. Rapporter fra England mente at klubben ventet med å offentliggjøre spillernes draktnummer til de hadde signert franskmannen fra Juventus. Etter at italienerne avslo det første budet, og Pogbas agent avviste at klubbene hadde kommet til enighet har United nå offentliggjort draktnummerne. Det som fortsetter spekulasjonene om en overgang er at klubben har latt nummer seks være ledig. Gazzetta World forteller at Pogba var nummer seks i Juventus frem til at han fikk draktnummer ti i fjor.

Det florerer med rykter om Everton-spiss Romelu Lukaku. Daily Mail skriver at Everton krever 75 millioner pund for Lukaku. Merseyside-klubben håper at den høye prislappen vil skremme bort kjøpere slik at belgieren blir i klubben. Liverpool Echo skriver at Chelsea står klare med et bud på deres tidligere spiller ettersom de ikke får til en overgang for Alvaro Morata fra Real Madrid. Belgieren er også ønsket av Atletico Madrid etter at de har mislykkes med å hente Diego Costa, Gonzalo Higuain eller Pierre-Emerick Aubameyang. Marca rapporterer at Atletico har kommet med bud opp til 60 millioner euro for hver av de tre spillerne uten at det har vært nok.

Tyskland-spiss Mario Gomez annonserte i går at han forlater Besiktas grunnet de politiske problemene i Tyrika. Dette har, ifølge Daily Express, fått West Ham til å juble. Gomez har kontrakt med italienske Fiorentina frem til neste sommer og London-klubben håper å kunne få til en rimelig overgang. The Hammers er også koblet til Christian Benteke og Carlos Bacca etter at de har mislykkes å signere Michy Batshuayi, Alexandre Lacazette og Carlos Teves. Gazzetta World skriver at klubben vil fokusere på Gomez dersom de ikke får sitt førstevalg Carlos Bacca.

Manchester United planlegger å stjele brasilianske Gabriel Jesus foran nesa på City, skriver Goal. I går kom det rapporter om at City har startet samtaler med spissen, men United har planer om å by fire millioner mer en City slik at de får sikret seg 19-åringen. Jesus ble kåret til Brasils beste nykommer i fjor, og har vært koblet til Barcelona, Real Madrid og Paris Saint-Germain i tillegg til Manchester-lagene.

Det ventes at Sam Allardyce offentliggjøres som ny England-manager innen kort tid, derfor har Sunderland begynt sin jakt på en erstatter for Big Sam. Ifølge Sky Sports skal David Moyes være øverst på ønskelista. Tidligere denne uka gikk Sunderland ut og støttet supporterne som har reagert med sinne over å miste Allardyce, men jobber med å finne den beste løsningen for klubben. Moyes har vært arbeidsledig siden november i fjor, og det er uvisst hvordan supporterne vil reagere dersom han blir ny manager.

Barcelona vant drakampen om Andre Gomes. Valencia-spilleren har vært koblet til flere klubber i sommer, som blant annet Real Madrid og Manchester United. Sky Sports skriver at portugiseren har blitt enig med katalanerne om en fem årskontrakt verdt 41.7 millioner pund. Gomes er dermed den fjerde spilleren Barca har hentet i sommer. De tre andre nykommerne er Samuel Umtiti, Denis Suarez og Lucas Digne.

Andre rykter:

- Pep Guardiola ønsker å gjenforenes med Toni Kroos, og skal stå klar med 50 millioner pund for tyskeren. (The Sun)

- Manchester United har ingen planer om å selge James Wilson, men utelukker ikke at spilleren kan bli sendt på lån. (Sky Sports)

- Georginio Wijnaldum gjennomgår de medisinske testene i Liverpool i går og i dag. Han vil dra til USA for å bli med resten av laget så fort testene blir godkjent. (Daily Mail)

-Arsenal skal være klare til å legge inn et bud på Inter-spiller Marcelo Brozovic nå som Liverpool har endt sin interesse for midtbanespilleren. (Gazzetta World)

- Swansea står klare til å by 15 millioner pund for Tottenhams Nacer Chadli. Dersom overgangen går i orden vil det bli en rekordsum for waliserne. (The Sun)

- Borussia Dortmund og Wolfsburg skal være enige om en overgang for André Schürrle. (Blid – Tysk)

- Watford er linket til Lilles midtbanespiller Sofiane Boufal. (Watford Observer)

- Galatasaray bekrefter at de er interessert i Liverpools Lucas Leiva. (Goal)

- West Bromwich følger forsvarspilleren Ciaran Clark i Aston Villa. (Birmingham Mail)

- Arsenal er rasende over at Manchester City har kontaktet Hector Bellerin angående en overgang. (Daily Mirror)

- Liverpool vil tilby tidligere Arsenal-keeper Alex Manninger en kontrakt på ett år. (Daily Mirror)