UØNSKET: Mario Balotelli har ingen fremtid i Liverpool. Nå kan han havne i Besiktas. Foto: Action Images / Carl Recine
Livepic
UØNSKET: Mario Balotelli har ingen fremtid i Liverpool. Nå kan han havne i Besiktas. Foto: Action Images / Carl Recine LivepicVis mer

Ryktebørs: Utstøtt Liverpool-spiller er ønsket i Tyrkia

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) Besiktas er på spissjakt etter at Mario Gomez annonserte at han forlater klubben. Tyskeren var på lån fra Fiorentina, og tyrkerne håpet de fikk kjøpe spissen. Gazzetta World skriver at Mario Balotelli nå har havnet på toppen av ønskelista. Liverpool-spilleren har fått beskjed om å finne seg en ny klubb, og Besiktas vil hente ham på lån. Klopp har tidligere uttalt at han ikke ønsker å låne ut for mange spillere, da han foretrekker å selge. Dersom det er tilfellet vil Balotellis årslønn på fem millioner euro være et problem.

Blaise Matuidi har fått grønt lys til å forlate Paris Saint-Germain i sommer. PSG-manager Unai Emery har uttalt at han ikke ønsker å miste spilleren, men at Matuidi kan dra dersom han mener det er for mange midtbanespillere i klubben. Manchester Evening News melder at franskmannen vil koste 30 millioner pund. Manchester United anser Matuidi som et alternativ dersom avtalen med Paul Pogba ikke fullføres. Juventus og Chelsea følger også franskmannen.

Lyon har fortalt Arsenal at de må betale 40 millioner pund pluss bonuser dersom de vil sikre seg Alexandre Lacazette. Den franske klubben hevder at spilleren er uerstattelig, men vil likevel la han gå dersom Arsenal betaler det de krever. Lyon har allerede avslått et bud på 29 millioner pund fra Emirates-klubben og et bud på 32 millioner pund fra West Ham, skriver Daily Mirror.

Real Madrids Jese Rodriguez har fått lov til å finne en ny klubb i håp om førstelagsfotball. 23-åringen har slitt med spilletid på Santiago Bernabeu, og vil derfor forlate den spanske klubben. Ifølge The Sun har dette fått flere Premier League-klubber til å interessere seg for spanjolen. Liverpool og Arsenal skal stå klare til å kjempe om spillerens underskrift.

Nederlandske Frank de Boer ser ut til å være på vei inn som ny Inter-manager. Nåværende manager Roberto Mancini og klubbens nye eiere er i konflikt over sommerens overgangaktiviteter, og forholdet ser ut til å være totalt ødelagt. Gazzetta World skriver at eierne har nektet å starte samtaler om å fornye italienerens kontrakt. Klubbens president og direktør håper begge at Mancini velger å bli i Milano, men manageren er usikker på hva han velger.

Sporting Lisboa har avslått et bud fra Liverpool på midtbanespiller Joao Mario. Jürgen Klopp ønsker seg portugiseren som erstatter for Joe Allen. Sporting Lisboa har verdsatt spilleren til 50 millioner pund, 20 millioner mer enn budet fra Liverpool. Spillerens far har hintet om at 23-åringen kan havne i utlandet innen nærmeste fremtid, til tross for at Sporting ikke ønsker å selge ham. Chelsea og Inter følger også midtbanespilleren, skriver The Sun.

Andre rykter:

- Chelsea og Everton kjemper om både William Carvalho og Kalidou Koulibaly. (Daily Mirror)

- James Rodriguez ønsker å bli i Real Madrid for å overbevise Zidane om mer spilletid. (Marca)

- Antonio Conte har uttalt at Nemanja Matic ikke er til salgs, til tross interesse fra Juventus. (The Telegraph)

- Borussia Dortmund har fortalt Manchester City at Pierre-Emerick Aubameyang ikke er til salgs. (Manchester Evening News)

- Marko Arnautovic foretrekker å fornye sin kontrakt med Stoke fremfor å flytte til Everton. (Daily Mail)

- Napoli er nær en overgang for Ajax-spiss Arkadiusz Milik. (Gazzetta World)

- Everton er enige med Aston Villa om en overgang for Idrissa Gueye. (Sky Sports)

- Arsenal, Tottenham og West Ham kjemper om signaturen til Toulouse-spiss Wissam Ben Yedder. (Talksport)