Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ryktebørsen: - Monaco-stjerne i Manchester City for å signere for gigantsum

Bernardo Silva  (22) skal være på plass i England. 

KJØPEFESTEN I GANG? Bernardo Silva skal være på vei til Manchester City. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB Scanpix
KJØPEFESTEN I GANG? Bernardo Silva skal være på vei til Manchester City. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Det er flere engelske aviser, deriblant tabloidavisa Daily Mail, lokalavisa Manchester Evening News og The Telegraph, som melder at Monaco-spiller Bernardo Silva har fløyet inn til Manchester for å sluttføre en overgang til Manchester City.

Avisene hevder at Silva ankom byen i går, og at han vil gjennomgå en medisinsk test i løpet av dagen.

Den 22 år gamle portugisiske playmakeren har imponert stort, for et Monaco-lag som har fått mange nye supportere gjennom glitrende spill i Champions League denne sesongen.

Ifølge rapportene vil overgangssummen ligge på rundt 60 millioner pund (rundt 660 millioner norske kroner).

Silva har også vært linket til rivalene i Manchester United, men det ser altså ut som City-manager Pep Guardiola får siste ord i overgangsagaen.

Overgangsvinduet i England åpner ikke før 1. juli, men spillere gjør likevel forhåndsavtaler før det trer i kraft. Silva blir i så fall Manchester Citys første signering denne sommeren, og kjøpefesten er dermed offisielt i gang.

I går annonserte City at Bacary Sagna, Willy Caballero, Jesus Navas og Gaël Clichy alle vil forlate klubben etter sommeren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!