Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ryktebørsen: Bildet som gir Liverpool-fansen forventninger

Real Madrid avslår United-bud. Lukaku skal være på vei til Chelsea. Torres kan gjøre sjokkovergang. Her er ryktebørsen. 

LINKET TIL LIVERPOOL: Roma-ving Mohamed Salah. Foto: AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE / NTB Scanpix
LINKET TIL LIVERPOOL: Roma-ving Mohamed Salah. Foto: AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Vi starter dagens ferske ryktebørs i Manchester, hvor Sky Italia (gjengitt av Sky Sports) melder at Real Madrid har takket nei til et bud på 52,4 millioner pund (rundt 571 millioner norske kroner) for angriper Alvaro Morata.

Det har de siste dagene kommet rapporter på at spanjolen er José Mourinhos førstevalg etter at Antoine Griezmann uttalte at han blir værende i Atlético Madrid. Sky mener at Real Madrid krever rundt 78 millioner pund for spissen, som nettet 20 mål i alle turneringer forrige sesong.

Dersom Morata-avtalen ikke blir noe av, ryktes det at Torino-angriper Andrea Belotti er andrevalget. Han skal ha en utkjøpsklausul på rundt 87 millioner pund (rundt 951 millioner norske kroner).

Belotti nettet 26 mål på 35 Serie A-kamper denne sesongen, og noterte seg i tillegg for åtte assist. Den italienske 23-åringen har imponert stort.

Lukaku til Chelsea?

En som ikke har noen planer om å dra til Old Trafford er Everton-spiss Romelu Lukaku. I går sa angriperen at han allerede visste hvor neste stoppested er, og Independent skriver at han er på vei tilbake til gamleklubben Chelsea.

Avisa skriver at United forhørte seg om spilleren forrige uke, men at de fikk «nei» fordi han er nære en overgang til Chelsea. Det er snakk om at 24-åringen vil koste rundt 80 millioner pund (rundt 880 millioner norske kroner).

Lokalavisa Manchester Evening News melder samtidig at Mourinho ikke vil være med i forhandlingene om spillerkjøp i sommer, fordi han er «lei av fotball» etter en slitsom sesong med Manchester United.

Klar for Arsenal

Rivalene i Arsenal har gjort noe så sjeldent som å hente en spiller allerede, før overgangsvinduet offisielt er åpnet (det skjer 1. juli). Den bosniske venstrebacken Sead Kolasinac ble i går klar for London-klubben.

Schalke 04-spilleren har vært involvert i åtte scoringer i Bundesliga, og er en av de mest målfarlige forsvarsspillerne i den tyske ligaen.

Arsène Wenger har fått rykte på seg for å være sein på avtrekkeren når det kommer til overganger, men denne sommeren virker det som vi vil få se en mer aggressiv manager. I går kom det også rapporter på at Wenger nylig var i franske Nice, muligens for å møte representanter for spillere.

Salah poserer med fans

I Liverpool har et bilde gitt Liverpool-fans grunn til å tro at Mohamed Salah er nær en overgang til de røde. Salah poserer med to supportere som holder opp Liverpool-drakta.

Vingen er på oppdrag med Egypt, og det skal sies at han mest sannsynlig bare er høflig. Likevel gjør han ikke noe for å dempe ryktene om en overgang fra Roma.

Salah skal ha svart «Innshallah» (dersom Gud vil) på spørsmål om han blir Liverpool-spiller, skriver Dave O’Connell på Twitter.

Sjokkovergang for Torres?

Det er ESPN som melder at spanjolen kan være på vei til den mexicanske klubben Queretaro. Torres' kontrakt med Atletico Madrid gikk ut etter sesongen, og 33-åringen står fritt til å diskutere med hvem han ønsker.

Det er snakk om en toårskontrakt for Torres, som vil tjene rundt 40 millioner kroner i året. Det er i så fall ikke første gang klubben sjokkerer. I 2014 henter de Ronaldinho.

Andre rykter:

Liverpool er interessert i Bordeaux-spiss Gaëtan Laborde (La Depeche du Midi).

De røde skal også ha kastet seg inn i kampen om Real Madrids James Rodriguez (Don Balon).

Arsenal håper å sikre seg Lyons Alexandre Lacazette (The Sun).

Barcelona skal være villig til å betale 45 millioner pund for Arsenals Hector Bellerin (Independent).

Manchester City, Liverpool og Chelsea kjemper om Southamptons Ryan Bertrand (The Mirror).

Sevilla er interessert i Chelsea-spiss Michy Batshuayi (Don Balon).

Manchester United håper å utnytte at Inter trenger penger i jakten på Ivan Perisic (Gazzetta dello Sport).

Mario Balotelli blir Borussia Dortmund-spiller neste sesong ifølge agenten (Goal).

Manchester United er ute etter Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang (Daily Star).

AC Milan har lagt inn et bud på Chelseas Diego Costa (Daily Star).

Romelu Lukaku er på vei tilbake til Chelsea (Daily Mirror).

Manchester City er med i kampen om Juventus-back Alex Sandro (The Sun).

Liverpool har vært linket til Ricardo Rodriguez, som nå er på vei til AC Milan (The Sun).

Liverpool ønsker Sporting Lisboa-stjerna Gelson Martins (talkSPORT).

Til slutt tar vi med en video som Eidur Gudjohnsen har tatt av de tidligere Liverpool-spillerne Jamie Carragher og Luis Garcia, der duoen tilsynelatende diskuterer den veldig mye omtalte Champions League-scoringen til Garcia i 2005, som folk fortsatt diskuterer hvorvidt ballen var inne eller ikke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!