Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ryktebørsen: Dette kan bli Zlatans erstatter

Overgangsvinduet for engelske klubber er offisielt åpnet. Her er dagens ryktebørs. 

TIL ENGLAND? Alvaro Morata (t.v.) studerer Champions League-pokalen sammen med Gareth Bale etter triumfen mot Juventus forrige helg. Nå kan Real Madrids lovende spiss bli Manchester United-spiller. Foto: Action press/ REX / Shutterstock / NTB Scanpix
TIL ENGLAND? Alvaro Morata (t.v.) studerer Champions League-pokalen sammen med Gareth Bale etter triumfen mot Juventus forrige helg. Nå kan Real Madrids lovende spiss bli Manchester United-spiller. Foto: Action press/ REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Det engelske overgangsvinduet er nå offisielt åpnet. Mens klubber i land som Tyskland, Spania og Italia må vente til 1. juli, er det fritt fram for de engelske klubbene å handle fra og med i dag.

Premier League vil i dag offentlige en liste over spillere som har blitt frigitt av sine respektive klubber. En som kan stå på den lista er Zlatan Ibrahimovic.

Vi starter dagens ryktebørs i Manchester, der det rapporteres at det er lite sannsynlig at Zlatan Ibrahimovic får forlenget kontrakten. Det er Sky Sports som melder at svensken ønsker å blir værende på Old Trafford, men at klubben sannsynligvis frigir ham.

Ibrahimovic scoret 28 mål før han pådro seg en alvorlig kneskade i Europa League mot Anderlecht. 35-åringens kontrakt går ut denne måneden.

Samtidig skal Real Madrid-angriper Alvaro Morata fortsatt være José Mourinhos førstevalg. Det første budet på angriperen ble avslått, men ifølge ESPN vil kan det bli kompliset å skaffe seg 24-åringen.

Spanjolen har den siste tiden begynt å følge United-stjerner som Paul Pogba, David de Gea, Ander Herrera og Wayne Rooney i Sosiale medier. I dagens samfunn skal det ikke mer til for å gi fansen håp.

Monstersum

Manchester United-fansen drømmer nok om at Cristiano Ronaldo vil returnere til gamleklubben. Ifølge spanske AS vil en kinesisk klubb tilby 200 millioner euro (1,9 milliarder kroner) for Ronaldo neste uke.

Avisa skriver at han også vil få vanvittige 120 millioner euro (1,1 milliarder kroner) i lønn om han bestemmer seg for å dra. Han skal nylig ha uttalt at «ingenting er umulig» i prat om framtiden.

Samtidig kan vi ta med at Lionel Messi har blitt enig med Barcelona om en nå treårskontrakt. Han forteller at han ønsker å bli værende i den spanske klubben resten av karrièren.

Samtidig vil utkjøpsklausulen hans økes fra 250 millioner euro til 400 millioner euro(!) ifølge Cadena SER, gjengitt av Sky Sports.

Andre rykter:

Bayern München vil gjøre Alexis Sanchez til klubbens best betalte spiller (Daily Mirror).

Liverpool har blitt tilbudt Borussia Dortmund-spiller Emre Mor (The Sun).

Wayne Rooney vurderer å bli værende i Manchester United ut kontraktstiden (Daily Mail).

Marseille har lagt inn bud på Crystal Palace-keeper Steve Manadanda (The Guardian).

Marseille er interessert i Liverpool-spiss Divock Origi (The Guardian).

Liverpool-spiller Lucas vurderer en overgang til gamleklubben Gremio (Daily Star).

Middlesbroughs Marten de Roon er på vei til Lazio for 12 millioner pund (Daily Star).

Lille gir keeper Claudio Bravo mulighet til å forlate Manchester City (Daily Mirror).

Real Madrid er villig til å selge Gareth Bale for å hente Kylian Mbappé (The Sun).

Kyle Walkers mulige overgang til Manchester City kan gå i vasken på grunn av pris (The Sun).

Chelsea-ledelsen skal være svært overrasket over at Antonio Conte velger å droppe Diego Costa siden det kan koste klubben mange millioner (Daily Mail).

Manchester United og AC Milan kjemper om underskriften til Andrea Belotti (Daily Mail).

Southampton vil nå beholde Virgil van Dijk med mindre det kommet et bud på rundt 70 millioner pund (Daily Mail).

West ham er interessert i Porto-vingen Yacine Brahimi (The Guardian).

Hele Norges coronakart