DRØMMETREFF: Neymar til Manchester United er kanskje en fjern drøm, men klubben er villig til å betale dyrt. Foto: Manu Fernandez / AP
DRØMMETREFF: Neymar til Manchester United er kanskje en fjern drøm, men klubben er villig til å betale dyrt. Foto: Manu Fernandez / APVis mer

Overgangsvinduet

Ryktebørsen: Neymar til Manchester United?

Engelskmennene viser villighet til å punge ut.

(Dagbladet): Tidligere i dag bekreftet Aston Villa sin eier Tony Xia på Twitter at de har signert den tidligere Chelsea-legenden John Terry.

Overgangssesongen er for alvor i gang, med det kommer også ryktene.

Vi starter i England hvor Manchester United skal være villige til å betale den 174 millioner pund dyre frigjøringsklausulen for Barcelonas Nemyar, skriver Don Balon via Daily Star.

United kan få kamp fra franskmennene i Paris Saint-Germain, som gjerne blar opp for å sikre seg brasilianeren. Dog er det uvisst om Neymar i det hele tatt ønsker å forlate catalanerne.

Hva med Lukaku?

Det ble i april klart at Romelu Lukaku ikke signerte ny kontrakt med Everton. Den belgiske spilleren som har kontrakt med klubben frem til sommeren 2019 er en ettertraktet mann.

En av de som ønsker Lukakus tjenester er hans tidligere trener José Mourinho. I følge The Sun er portugiseren interesert i sin gamle elev, selv om overgangen for Alvaro Morata fra Real Madrid skulle gå i boks.

Hovedpersonen selv drømmer i følge The Sun om en overgang tilbake til gamleklubben Chelsea.

The Gunners

Arsenal er på jakt etter en ny spiss og i følge Le Progress, gjengitt av Evening Standard, skal Alexandre Lacazette være på vei til London-klubben.

Arsène Wenger la inn bud på den franske spissen også i ifjor, men fikk blankt nei. Nå skal overgangen være nærmere enn noen sinne etter at Lyon og klubbpresident Jean-Michel Aulas skal ha vært villige til å file på prisen for spissen.

- Overgangsummen vil være mellom 45 og 50 millioner euro. Det å være nærme 50 millioner er unikt og vil trolig være rekord for både Arsenal og Olympique Lyonnais, fortalte Aulas til Le Progress.

Andre rykter:

Real Madrid vil forsøke å signere David de Gea, så fort avtalen om Alvaro Morata går i boks hos Manchester United (Daily Express).

Inter Milan planlegger et bud på tidligere Manchester United, nåværende PSG ving Angel di Maria (The Sun).

Liverpool manager Jurgen Klopp ønsker seg midtbanespiller Naby Keita fra RB Leipzig (The Times).

Tottenham har lagt inn et bud på rundt 27 million pund for Adrien Silva (A Bola).

Chelsea har tatt kontakt med Real Madrid for å forhøre seg om forsvarer Danilo Luiz da Silva (Daily Express).