CHAMPIONS LEAGUE-VINNER: Real Madrids Alvaro Morata skal være ønsket på Old Trafford. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
CHAMPIONS LEAGUE-VINNER: Real Madrids Alvaro Morata skal være ønsket på Old Trafford. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

Ryktebørsen: Real Madrid-stjerna skal være Uniteds nye førstevalg:
- Mourinho er desperat

Liverpool har fått god van Dijk beskjed. Lukaku har bestemt seg, og storklubbene kaster penger etter Monaco. 

(FourFourTwo): Vi starter dagens ryktebørs i Liverpool, som skal ha fått en svært oppløftende melding i forbindelse med jakten på Southampton-stopper Virgil van Dijk.

Lokalavisa Liverpool Echo melder at de røde er i ferd med å vinne kampen om 25-åringen, som skal ha gitt beskjed om at han ønsker seg til Liverpool. Stopperen har vært linket til Manchester City og Chelsea, men ser nå ut til å ende opp i Liverpool.

Samtidig melder BBC at Southampton vil rapportere Liverpool til Premier League, fordi Saints mener at de røde har tatt kontakt med spilleren bak ryggen på klubben, dersom avisrapportene om enighet mellom van Dijk og Liverpool stemmer.

Klubbene er ikke kommet til forhandlingsbordet ennå, og det er ventet at det vil ta tid. Det er ventet at Saints vil kreve mellom 50 og 60 millioner pund (550-660 millioner kroner) for sin juvel.

Sky Sports melder at City var interessert i stopperen, men at de lyseblå mener han ikke er verdt pengene.

Liverpool har også vist interesse for RB Leipzigs Naby Keita, men sportsdirektør Ralf Rangnick hevder ifølge Liverpool Echo at klubben ikke har planer om å selge sine beste spillere i sommer.

Lukaku har bestemt seg

Noen steinkast unna kommer Everton-spiss Romelu Lukaku med en uttalelse om framtiden. Han har ennå ikke skrevet under på ny kontrakt, og har vært linket til Chelsea og og Juventus.

- Agenten min vet som kommer til å skje. Jeg vet hva jeg vil, og så fort noe skjer, vil dere få vite det, sier han til Sky Sports.

Samme nyhetsbyrå melder at Manchester City er et skritt nærmere å sikre seg Southamptons venstreback Ryan Bertrand. Sky Sports hevder at Bertrand og Tottenhams Kyle Walker kan bli klare for de lyseblå i nær framtid.

I april hevdet de at de to backene var på topp 5-lista over hvilke spillere Pep Guardiola ønsker i sommer. Spanjolen har allerede sikret seg Bernardo Silva fra Monaco.

Førsteprioritet

De røde naboene i Manchester skal ha Real Madrid-angriper Alvaro Morata som hovedmål etter at Antoine Griezmann uttalte at han blir værende i Atletico Madrid.

Det er The Telegraph som melder at José Mourinho ser på spanjolen som et bedre kjøp enn Torino-spiss Andrea Belotti og Romelu Lukaku. morata er verdsatt til rundt 50 millioner pund (rundt 550 millioner kroner).

«Mourinho er desperat etter å forsterke angrepet etter å ha klaget på Uniteds sjansesløseri forrige sesong», skriver avisa. Framtiden til Zlatan Ibrahimovic er også usikker. De nevner også Lyons Alexandre Lacazette som et mulig kjøp.

Lacazette skal ha uttalt til Europsort at «Premier League er interessant». Det var ventet at han ville dra til Atletico Madrid i sommer, men klubben nektes som kjent å hente spillere før januar 2018.

Kampen fortsetter

Monacos Kylian Mbappé kommer til å stjele overskriftene denne sommeren. 18-åringen har vært linket til det som er av toppklubber, og England er ikke noe unntak.

Arsenal-manager Arsène Wenger skal ha blitt observert i Nice med Arsenals administrerende direktør Ivan Gazidis, noe som skyter fart i spekulasjonen rundt franskmannen. Samtidig skal Real Madrid ifølge Radio Montecarlo (gjengitt av AS) ha lagt inn et rekordbud på 118 millioner pund (rundt 1,3 milliarder norske kroner).

Det meldes at Manchester United skal ha tilbudt 113 millioner pund, mens Manchester City skal ha lagt 105 millioner pund på bordet. Hvor skal dette ende?

Andre rykter:

Bayern har kastet seg inn i kampen om Evertons Romelu Lukaku (Manchester Evening News).

Everton vil forsøke å hente Jamie Vardy dersom Lukaku forsvinner (Daily Express).

Barcelona er interessert i Arsenal-back Hector Bellerin (Daily Mirror).

Chelsea ønsker å signere Juventus-forsvarer Leonardo Bonucci (The Sun).

Newcastle er i ferd med å signere Sporting Lisboa-duoen Ruben Semedo og Marvin Zeegelaar (Daily Star).

Real Madrid-stopper Pepe bekrefter at han forlater klubben og sier han har flere tilbud (Cope).

Lionel Messi ber Barcelona om å signere Philippe Coutinho og Riyad Mahrez (Daily Star).

Spurs' Christian Eriksen sier at en overgang til Barcelona ville vært fristende (Ekstra Bladet).

Cristiano Ronaldo har fortalt Manchester United at han aldri vil komme tilbake (Daily Star).

Liverpool undersøker om de kan bruke noen spillere i byttehandel for Virgil van Dijk (Daily Telegraph).

Bayern kan være villige til å selge Douglas Costa og Renato Sanches om det kommer gode nok bud (Bild).

Newcastle har vunnet kampen om Chelsea-spiss Tammy Abraham (The Times).

Manchester United, Tottenham og Everton viser interesse for Boltons 16-åring Max Broughton (Daily Mail).

Real Madrids James Rodriguez skal være et mulig Chelsea-valg (The Guardian).