SKIFTER KLUBB? Mye tyder på at Kylian Mbappé har spilt sin siste kamp for Monaco. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB Scanpix
SKIFTER KLUBB? Mye tyder på at Kylian Mbappé har spilt sin siste kamp for Monaco. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB ScanpixVis mer

Ryktebørsen: Slik vil PSG hente stjerneskudd. UEFA advarer om knallhard straff

Her er dagens ryktebørs.

(FourFourTwo): Det er bare fire dager igjen til overgangsvinduet i England stenger. Torsdag 31. august ved midnatt engelsk tid kan alle managere i Premier League legge ned pennen og konsentrere seg fullt om inneværende sesong.

Selv om de fleste storklubbene har handlet tunge navn i sommer, er det ventet at kjøpehysteriet ikke er ferdig. Forrige uke kom meldingen om at Premier League-klubbenes har handlet for 1,17 milliarder pund (11,8 milliarder kroner). Ifølge revisjonsfirmaet Deloitte er det allerede ny rekord.

Og det stopper ikke der.

Vi starter i Liverpool som ifølge The Telegraph skal ha forhørt seg om muligheten for å signere Monacos Thomas Lemar. Det er kilder i Frankrike som melder at de røde er ute etter Lemar som har en prislapp på rundt 550 millioner norske kroner.

Avisa hevder at interessen ikke har noe med Philippe Coutinho å gjøre. Klubben har gjort det klart at playmakeren fortsatt ikke er til salgs. Det gjenstår å se om Barcelona legger inn et siste bud på brasilianeren.

Samme avis melder at Southampton fortsatt ikke har noen intensjoner om å selge den ettertraktede stopperen Virgil van Dijk. Chelsea, Liverpool og Arsenal har alle vist interessen for den høyreiste spilleren.

Dersom Liverpool skulle hente inn noen nye navn innen vinduet stenger, vil manager Jürgen Klopp være klar for å låne ut angriper Divock Origi, skriver Liverpool Echo. Belgieren har slitt med å spille seg inn på Liverpool-laget etter overgangen fra Lille.

Arsenal-forsvaret så tidvis ut som et guttelag mot Liverpool i går, og nå kan London-klubben miste en forsvarer ifølge ESPN. Det dreier seg om Shkodran Mustafi som er ønsket av Inter Milan, ifølge avisas kilder.

Samtidig skal Stoke ha blitt enig med Tottenham om en overgang for Kevin Wimmer. Forsvareren vil koste rundt 150 millioner norske kroner, ifølge Sky Sports. Han bli i så fall Mark hughes' sjuende signering i dette vinduet.

Samtidig sier Tottenham-manager Mauricico Pochettino at han er overbevist om at Tottenham vil hente tre nye spillere før vinduet stenger. Det forteller manageren til Sky Sports. Serge Aurier har lenge vært sterkt linket til London-klubben.

Mbappé til PSG

Det er ikke bare i England det er rykter rundt store navn. Franske L'Equipe melder at PSG er enig med Monaco om en låneavtale for Kylian Mbappé. PSG har allerede hentet Neymar i sommer, og må derfor låne stortalentet for å sno seg unna FIFAs Financial Fair Play-regler.

Ved å låne Mbappé denne sesongen, kan klubben hente ham for 180 millioner euro (rundt 1,6 milliarder norske kroner) neste sommer. Det er ventet at avtalen vil gå i boks allerede i dag.

Sky Sports melder at UEFA har vært i kontakt med klubben over flere uker og advart dem om konsekvensene.

- Vi kan ikke være en tiger uten tenner. Vi vil forsøke å hjelpe (klubben i å respektere reglene journ.anm.). Vi vil forsøke å gi dem råd. Men vi vil straffe (dersom de ikke lytter journ.anm.). Og vi vil straffe hardt, sier UEFA-president Alexsander Ceferin.

Sky skriver at FIFA kan blokkere en overgang, men ikke UEFA. PSG ser på andre muligheter for å gjennomføre overgangen, og et lån med opsjon på kjøp kan altså bli aktuelt.

Andre rykter:

Chelsea ønsker å hente Leicester Danny Drinkwater (The Telegraph).

Manchester United er klare til å legge inn bud på rundt 920 millioner kroner for Gareth Bale (Don Balon).

Manchester City vil tilby Jason Denayer pluss penger for å lokke Alexis Sanchez til Etihad (Daily Star).

Everton ønsker to nye spillere før vinduet stenger (Sky Sports).

Crystal Palace-manager Frank de Boers framtid henger i en tynn tråd (The Guardian).

Liverpool er i samtaler med Bayern München-spiller Renato Sanches (Sky Italia).

Inter-spiller Stevan Jovetic kan erstatte Kylian Mbappé (L'Equipe).