Ryktebørsen: Slik vil PSG hente stjerneskudd. UEFA advarer om knallhard straff

Her er dagens ryktebørs.

SKIFTER KLUBB? Mye tyder på at Kylian Mbappé har spilt sin siste kamp for Monaco. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB Scanpix
SKIFTER KLUBB? Mye tyder på at Kylian Mbappé har spilt sin siste kamp for Monaco. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): Det er bare fire dager igjen til overgangsvinduet i England stenger. Torsdag 31. august ved midnatt engelsk tid kan alle managere i Premier League legge ned pennen og konsentrere seg fullt om inneværende sesong.

Selv om de fleste storklubbene har handlet tunge navn i sommer, er det ventet at kjøpehysteriet ikke er ferdig. Forrige uke kom meldingen om at Premier League-klubbenes har handlet for 1,17 milliarder pund (11,8 milliarder kroner). Ifølge revisjonsfirmaet Deloitte er det allerede ny rekord.

Og det stopper ikke der.

Vi starter i Liverpool som ifølge The Telegraph skal ha forhørt seg om muligheten for å signere Monacos Thomas Lemar. Det er kilder i Frankrike som melder at de røde er ute etter Lemar som har en prislapp på rundt 550 millioner norske kroner.

Avisa hevder at interessen ikke har noe med Philippe Coutinho å gjøre. Klubben har gjort det klart at playmakeren fortsatt ikke er til salgs. Det gjenstår å se om Barcelona legger inn et siste bud på brasilianeren.

Samme avis melder at Southampton fortsatt ikke har noen intensjoner om å selge den ettertraktede stopperen Virgil van Dijk. Chelsea, Liverpool og Arsenal har alle vist interessen for den høyreiste spilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer