Rykteflom etter stunt

Tennisstjernenes grep skaper overskrifter.

STUNT: Stefanos Tsitsipas (24) og Paula Badosa (25) har begge skiftet profilbilde på musikkstrømmetjenesten Spotify. Foto: Privat
STUNT: Stefanos Tsitsipas (24) og Paula Badosa (25) har begge skiftet profilbilde på musikkstrømmetjenesten Spotify. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har tennisverden fått et nytt stjernepar? Det er det mange som spør seg, etter at stjernespillerne Stefanos Tsitsipas (24) og Paula Badosa (25) begge har skiftet profilbilde på musikkstrømmetjenesten Spotify(!).

Ja, du hørte riktig. Begge har endret til et bilde som viser duoen i lystig lag mens de tar en god, gammeldags selfie. Mer skal ikke til før ryktene begynner å svirre.

- Venter på en bonus fra Spotify etter det, skriver Badosa på Twitter, samtidig som hun tagger Spotify Spania.

Det er tydelig at hun har fått med seg ryktene i sosiale medier.

- Ok, så vi går regionalt på dette?, svarte Tsitsipas, som har tagget Spotify Hellas.

I tillegg har også fans observert Badosa, som er rangert som nummer 29 i verden, på tribunen under en kamp som Tsitsipas nylig spilte mot verdensener Carlos Alcaraz i French Open. Hun hadde på seg caps og solbriller, men ble likevel oppdaget.

Badosa har lenge vært kjæreste med modellen Juan Betancourt, men spansk presse hevder det er slutt. Nylig sa Badosa at det som ble skrevet om dem ikke stemte.

Tennisfansen elsker det som iallfall oppfattes som en flørt mellom tennisstjernene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer