Rykteflom om Svennis

Lazio-trener Sven-Göran Eriksson var i dag i krisemøte med med Roma-klubbens president Sergio Cragnotti. Ifølge ryktene har svensken allerede fått sparken.

Lazio tapte 1-2 for bunnlaget Napoli i går kveld, og italienske aviser krever svenskens avgang. Klubbeier Sergio Cragnotti nøyde seg med å varsle et krismøte med Eriksson i dag.

En TV-kanal hadde til og med et innringningsprogram om Svennis framtid. Resultat: 47,2 prosent av seerne ville sparken svensken.

Allerede i ettermiddag begynte de første ryktene om svenskens avgang å versere på enkelte nettsteder. Også nyhetsbyrået AP forteller om jungeltelegrafens meldinger: Eriksson får sparken og erstattes av Lazio-direktør og tidligere trener Dino Zoff.

Lazio benekter foreløpig dette overfor AP. Lazio-president Cragnotti har den siste tida gjentatte ganger sagt at Eriksson sitter trygt. Det gjorde han ikke i går.

- På mandag skal jeg møte Eriksson å prøve å finne ut hvordan vi kan finne veien ut av denne tunnelen, sier Cragnotti.

Eriksson har sjøl ingen planer om trekke seg som Lazio-trener.

- Jeg har ingen planer om å gå av. Jeg vil være her og prøve å løse lagets problemer. Men det er presidenten som bestemmer, sier Eriksson til Expressen.

Svensken overtar det engelske fotballandslaget til sommeren, og i FA følger de situasjonen med interesse. For hvis svensken sparkes kan han overta trenerjobben i VM-kvaliken til våren.

- Vi holder mer enn et øye på Lazios resultater, bekrefter FA-talsmann David Davies.

(Dagbladet.no)