Rykteflom rundt Messi: Rapporter om brudd med treneren og bud fra Chelsea

Møtte ikke til trening i dag.

HVA SKJER?: Etter 24 turbulente timer har rykteflommen rundt Lionel Messi for alvor skutt fart mandag kveld. Foto: AFP PHOTO/ ANDER GILLENEA / NTB SCANPIX
HVA SKJER?: Etter 24 turbulente timer har rykteflommen rundt Lionel Messi for alvor skutt fart mandag kveld. Foto: AFP PHOTO/ ANDER GILLENEA / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at David Moyes' Real Sociedad slo giganten Barcelona 1-0 på søndag, kan det nærmest virke som om hjulene er i ferd med å falle av vogna fullstendig for storklubben.

Tidligere mandag ble det klart at klubbdirektør Andoni Zubizarreta fikk fyken, og like etterpå kunngjorde klubblegenden Carles Puyol at også han var på vei ut porten på Camp Nou.

Sent mandag kveld dukker det også opp flere rykter rundt klubbens aller største stjerne - Lionel Messi.

På kanten Den vanligvis godt informerte avisa Marca skriver at argentineren har havnet på kanten med trener Luis Enrique, og at han ikke forstår hvorfor den ferske sjefen får den fulle støtten fra styret.

Ryktene ble ikke færre av at Messi var benket mot Real Sociedad og at han heller ikke tok del i lagets åpne trening i dag. Avisa skriver at Enrique ikke hadde fått noen forklaring på hvorfor fotballfenomenet uteble.

Sportsavisa AS kommer med lignende informasjon, og trekker fram en melding fra fotballstjerna i sosiale medier.

- Jeg skulle veldig gjerne vært på den tradisjonsrike juletreninga i dag. Jeg har aldri gått glipp av den før, men jeg har ingen kontroll over tilbakefall som dette. Mitt ønske er at alles drømmer vil bli virkelighet i 2015, skriver Messi på sin Facebook-side, uten å utdype hva slags «tilbakefall» det er snakk om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.