OL i Tokyo, Mol og Sørum

- Ryktene sier det var ekstremt

Gullfavorittene Anders Mol (23) og Christian Sørum (25) sparer sitt hemmelige våpen mot varmen til konkurransene i Tokyo, hvor de er forberedt på en annerledes opplevelse.

TRENING: Anders Mol og Christian Sørum gjør de siste OL-forberedelsene på kamparenaen i Shiokaze Park i Tokyo. I bakgrunnen trener Kåre Mol. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TRENING: Anders Mol og Christian Sørum gjør de siste OL-forberedelsene på kamparenaen i Shiokaze Park i Tokyo. I bakgrunnen trener Kåre Mol. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO (Dagbladet): Dagbladet møter duoen klokka 23 japansk tid torsdag. De har akkurat kjørt en treningsøkt med det italienske laget på kamparenaen i Shiokaze Park.

Foruten et titall norske journalister og fotografer var arenaen tom. Slik vil det også være når turneringen starter, da tilskuere ikke slipper inn på den enorme arenaen Anders Mol kaller for «helt unik».

- Ekstremt

Men én forskjell blir det. Sjefen for TV-produksjonen i OL, Yiannis Exarchos, har fortalt til Bild at det vil bli falsk publikumslyd. Både for TV-seerne, og på arenaen.

På sandvolleyballarenaen skal det brukes lyd fra OL i Rio for fem år siden. En nyhet Mol og Christian Sørum ikke hadde hørt før Dagbladet fortalte de.

- Ryktene sier at det var ekstremt mye lyd i Rio, starter Sørum.

- Det er spesielt. En del av OL-opplevelsen er masse tilskuere og lyd. Man vil spille god volleyball foran de, men det blir annerledes, fortsetter han.

- Overveldende

Flere tyskere utøvere har slaktet grepet, men den norske duoen stiller seg foreløpig positive. Det er de også til det som har møtt dem i Tokyo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer