FRUSTRASJON: En spansk radiokanal melder om kjekling i Barcalona-garderoben etter stjernesmellen i München, først og fremst mellom Lionel Messi (t.v) og Alexis Sanchez (t.h). Her depper spillerne underveis i kampen. Foto: EPA / ANDREAS GEBERT / NTB SCANPIX
FRUSTRASJON: En spansk radiokanal melder om kjekling i Barcalona-garderoben etter stjernesmellen i München, først og fremst mellom Lionel Messi (t.v) og Alexis Sanchez (t.h). Her depper spillerne underveis i kampen. Foto: EPA / ANDREAS GEBERT / NTB SCANPIXVis mer

Rykter om Messi-krangel i Barca-garderoben

Løp minst av alle Barca-stjernene.

(Dagbladet): Bayern München - Barcelona 4-0.

Oppvasken etter kollapsen i Tyskland startet rett etter kampslutt for Barcelona i går kveld.

Ifølge den spanske radiostasjonen Cadena Cope var Lionel Messi svært frustert etter braknederlaget i semifinalen i Champions League.

Cope hevder at irritasjonen var så stor blant Barca-spillerne at Messi havnet i en disputt med den chilenske angriperen Alexis Sanchez i garderoben.

Uting Thomas Dragsnes er sjefredaktør i Blaugrana.no, Barcelonas norske supporterklubb. Han ønsker ikke å ta opplysningene fra Cadena Cope for god fisk - og henviser til supporterklubbens twitterkonto.

- Hvis det var krangling er det en uting. Men det er klart at det kan være gnisninger i Barcelona-leiren også, som i alle andre lag, sier Dragsnes til Dagbladet.

Messi ble friskmeldt rett før kampstart, men fikk så å si ingenting til ute på Allianz Arena.

- Jeg har ikke spilt på lenge, men jeg følte meg bra. Jeg var frisk nok til å spille, sa Messi i mixed sone på stadion etter nederlaget.

Messi-pappa snakker Cadena Cope hevder noe helt annet, radiostasjonen har snakket Messis tidligere agent Josep Maria Minguella. Han hjalp Messi med Barcelona-avtalen da han ankom klubben som 13-åring.

- Messis far sa til meg ved lunsjtid at han ikke var klar til å spille, sier Minguella.

Supportredaktør Dragsnes tror heller ikke Messi var ordentlig klar til spill etter skaden han pådro seg i det første PSG-møtet.

- Han var ikke skadefri, men måtte spille. Det var hele laget som var dårlig i går, men jeg har aldri heller sett Messi dårligere.

- Burde han ikke ha spilt?

- Skademessig var han ikke klar, det siden det var en såpass viktige kamp gjorde han det fordi laget trengte ham. Ikke fordi han var 100 prosent frisk.

Messi løp minst Den argentinske superstjernen har kanskje aldri vært en løpsmaskin, men tall fra i går forteller en historie om en spiller som ikke var 100 prosent.

Ifølge kampstatistikk løp Messi bare 7409 meter, minst av alle utespillerne i rødtblått. Til sammenlikning tilbakela playmaker Xavi hele 11893 meter.

Madrid-sportsavisa Marca skriver i dag at kampen mot Bayern vil bli husket som Messis aller verste noensinne, de mest smertefulle 90 minuttene i hans liv. Han mottok ballen 66 ganger, men aldri på rett side av Bayer-midtbanen.

Innsatsen fikk Viasat-kommentator André Bergdølmo til å utbryte i boksen i går kveld:

- Barcelona spilte med 10 mann i 90 minutter. Messi har ikke vært i nærheten.

Hestehoder foran Barca-assistent Jordi Roura hadde likevel bare pene ord om spissen som har scoret 57 mål på 47 kamper denne sesongen.

- Messi gjorde en kjempeinnsats for at han kunne være her. Han spilte i 90 minutter og gjorde det han kunne, sier Roura.

I åttendelsfinalen snudde Barcelona tap til seier mot Milan etter bortekampen. Blaugrana-redaktøren Dragsnes vil ikke engang håpe på noe liknende når lagene møtes igjen om to uker.

- Jeg nekter jeg å tro på det. Bayern var flere hestehoder foran oss i går, det var stor forskjell på lagene.

LØP MINST: Lionel Messi var ikke så mobil i går kveld, Xavi Hernandez (t.h) noterte fire km mer ute på banen. Foto: REUTERS / Michael Dalder / NTB SCANPIX
LØP MINST: Lionel Messi var ikke så mobil i går kveld, Xavi Hernandez (t.h) noterte fire km mer ute på banen. Foto: REUTERS / Michael Dalder / NTB SCANPIX Vis mer