Rykter om superbud på Tarik

36 mill. fra West Ham?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tarik Elyounoussi (19) er i ferd med å bli en av tippeligaens mest ettertraktede spillere. U21-landslagsangriperen kan være på vei til West Ham i Premier League, skriver Daily Mail i dag.

Tarik Elyounoussi

Født: 23. februar 1988

Posisjon: Spiss

Høyde: 172 cm

Vekt: 62 kg

Kilde: Fredrikstads hjemmeside

Londonklubben skal være villig til å betale hele tre millioner pund, omlag 36 mill. kroner, for den raske og driblesterke Fredrikstad-spilleren.

Ifølge den britiske avisa er Elyounoussi med i planene for en ny angrepsrekke i West Ham, bygd rundt den argentinske superstjernen Carlos Tevez.

Det er ikke første gang 19-åringen blir koblet til britiske klubber, han har sagt nei to ganger til treningsopphold i Portsmouth. Elyounoussi har også fått invitasjon for å kikke på treningsforholdene i Chelsea.

Interessen fra West Ham er ukjent for Fredrikstad-spilleren som har nettet tre ganger på åtte kamper denne sesongen.

- Jeg ønsker kun å holde fokus på FFK. Derfor har jeg gitt beskjed til min agent om at jeg skal få beskjed om interesse fra utlandet dersom det er noe helt konkret. Frem til nå har jeg ikke hørt noe, sier han til Fredriksstad Blad.

Elyounoussi er i godt selskap blant spisser som kobles til West Ham. Klubben hevdes også å være ute etter England-spissene Andy Johnson (Everton) og Darren Bent (Charlton), samt Barcelonas islandske angriper Eidur Gudjohnsen.

FFK-direktør Morgan Andersen besvarte ikke Dagbladet.nos henvendelse i ettermiddag.

ETTERTRAKTET: West Ham er den tredje engelske klubben som kobles til Tarik Elyounoussi det siste året. Her mot Lyn. Foto: Scanpix
ETTERTRAKTET: West Ham er den tredje engelske klubben som kobles til Tarik Elyounoussi det siste året. Her mot Lyn. Foto: Scanpix Vis mer
Rykter om superbud på Tarik
STJERNE: Carlos Tevez er allerede på Upton Park - i hvert fall inntil videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer