Rykter på krykker

ISTANBUL (Dagbladet): - Jeg hører folk sier jeg har skrevet under for Vålerenga, men det er tøys, sier Drillo til Dagbladet. Dermed er den TV-spekulasjonen dementert. For faktum er som det har vært hele tida. Olsen tar avgjørelsen til uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

AVVISER SPEKULASJONER: -Vedkommende må snakke mot bedre viten, sier Egil Drillo Olsen om at han skal ha takket ja til ny kontrakt med VIF. I går støttet han seg på tyrkisk jord.

Vålerenga hadde knapt satt cupvinnercup-beina sine på tyrkisk jord før Drillo fikk beskjed om at han hadde signert seg inn i framtida. Men - i motsetning til uetterrettelige nyhetspekulasjoner fra tida som landslagstrener, lot han seg ikke irritere. Han slo bare ut med armene, så litt oppgitt ut, og sa:

- Hvis det er en kilde som har sagt dette, må vedkommende snakke mot bedre viten. Tre millioner er den nevnte summen for ball-partnerskapet mellom Olsen og VIF. De tallene har ikke Drillo sett.

- Tre millioner er saftig, sier han til Dagbladet. - Men den summen står nok ikke på det forslaget jeg har fått. Og for å være helt ærlig - sjøl om jeg vet at det er snakk om forskjellige bonuser - så har jeg ikke studert det så nøye heller.

- Skal jeg tjene tre millioner, må vi nok vinne Mesterligaen, pluss serien og cupen hjemme i Norge.

27 lange år

- Er det snakk om Vålerenga eller ingenting?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer