Rykter på krykker

ISTANBUL (Dagbladet): - Jeg hører folk sier jeg har skrevet under for Vålerenga, men det er tøys, sier Drillo til Dagbladet. Dermed er den TV-spekulasjonen dementert. For faktum er som det har vært hele tida. Olsen tar avgjørelsen til uka.


AVVISER SPEKULASJONER: -Vedkommende må snakke mot bedre viten, sier Egil Drillo Olsen om at han skal ha takket ja til ny kontrakt med VIF. I går støttet han seg på tyrkisk jord.

Vålerenga hadde knapt satt cupvinnercup-beina sine på tyrkisk jord før Drillo fikk beskjed om at han hadde signert seg inn i framtida. Men - i motsetning til uetterrettelige nyhetspekulasjoner fra tida som landslagstrener, lot han seg ikke irritere. Han slo bare ut med armene, så litt oppgitt ut, og sa:

- Hvis det er en kilde som har sagt dette, må vedkommende snakke mot bedre viten.
Tre millioner er den nevnte summen for ball-partnerskapet mellom Olsen og VIF. De tallene har ikke Drillo sett.

- Tre millioner er saftig, sier han til Dagbladet. - Men den summen står nok ikke på det forslaget jeg har fått. Og for å være helt ærlig - sjøl om jeg vet at det er snakk om forskjellige bonuser - så har jeg ikke studert det så nøye heller.

- Skal jeg tjene tre millioner, må vi nok vinne Mesterligaen, pluss serien og cupen hjemme i Norge.

27 lange år

- Er det snakk om Vålerenga eller ingenting?

- Nei, et hvileår er jo noe det også. Jeg har jo holdt på i 27 år i strekk.

- Hva med magefølelsen?

- Det kommer og går. Det jeg føler nå kan være annerledes om et par dager.

- Du blir i så fall manager med fullt ansvar uten daglig møteplikt. Hvem blir assistent?

- Lars Tjernås - han blir definitivt med.

- Men resten da Olsen - det viktigste?

- Jeg har sagt til Vålerenga at det blir i neste uke. Men ikke på mandag, da har jeg hovedfagseksamen på NIH, sier Drillo.

Liker utgangspunktet

Olsen bedyrer at Besiktas- Vålerenga ikke vil få noen innvirkning på avgjørelsen han skal ta. Med andre ord: Det er ikke mer enn 99 prosent automatikk i at Drillo eventuelt leder Vålerenga ut i cupvinnercupens kvartfinale på vårparten.

- Jeg så på Ullevaal-kampen før vi dro nedover i går, sier Drillo.

- Besiktas var ikke gode i mer enn de første 20 minuttene. Og klarer vi bare å holde tett innledningsvis, vil tida jobbe for oss.

- At vi leder 1- 0 passer oss perfekt.